Başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir sistem arıyorum. GameGaraj "Aquarius-5A-3060" ürününe eklemeler yaptım. Çok fazla bilgim yok alınır mı veyahut bu fiyatlara farklı ne önerirsiniz?
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.
Yanında stok fan yolluyorlar yakın zamanda bende 3060'lı i5 12400Fli sistemi aldım stock fan yolluyorlar fakat yetersiz kalıyor ben sıvı sogutma aldım kule tipi fan 800 TL civarındaydı pf 240 Silver stoneda 1200'dü sıvı sogutmadan yana kullandım tercihimi.
Açıklamada yollanmayacaktır yazdığı için biraz şüpheye düştüm. Sıvı soğutma şuan bütçemi biraz aştığı için kule tipi almayı düşünüyorum yeterli olur mu sizce?
Açıklamada yollanmayacaktır yazdığı için biraz şüpheye düştüm. Sıvı soğutma şu an bütçemi biraz aştığı için kule tipi almayı düşünüyorum yeterli olur mu sizce?
Başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir sistem arıyorum. GameGaraj "Aquarius-5A-3060" ürününe eklemeler yaptım. Çok fazla bilgim yok alınır mı veyahut bu fiyatlara farklı ne önerirsiniz?
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.