Dostlar, mevcut sistemimi Ryzen 5 5600'le birlikte güncelleyeceğim ancak anakarta karar veremedim. Bu anakartların etkisini pek anlayabilmiş değilim. Bir anakart önerisi yapabilir misiniz? Bir tane M.2 SSD kullanacağım. RAM slotu olarak 2'den fazla RAM takacağımı hiç sanmıyorum. Bluetooth ve Wi-Fi'a gerek yok, ihtiyacım olursa onları harici alırım. Yalnızca ses kalitesi konusunu önemsiyorum. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkürler.
Pek anlamam, epey sitesine girip 1-2 filtre uyguladım, minimum işimi görsün dersen şunu görsün diyene önerebileceğim özellikler şunda var sanki (fiyat öncelikli baktım):
Pek anlamam, epey sitesine girip 1-2 filtre uyguladım, minimum işimi görsün dersen şunu görsün diyene önerebileceğim özellikler şunda var sanki (fiyat öncelikli baktım):
hocam eğer hız aşırtma yapmayacaksanız eğer size önerim A520M S2H olacaktır bende şuanda onu kullanıyorum. AMD 5 5600 ile ekran kartın ile de uyumludur bi bakmanızı tavsiye ederin açıkcası
hocam eğer hız aşırtma yapmayacaksanız eğer size önerim A520M S2H olacaktır bende şuanda onu kullanıyorum. AMD 5 5600 ile ekran kartın ile de uyumludur bi bakmanızı tavsiye ederin açıkcası