istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Ryzen 5 5600 işlemciye sahibim. 1300 lira bütçeye 2 soğutucu arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Başka önerilere de açığım. DeepCool AK400 Zero Dark Plus. Amazon.com.tr ID-Cooling SE-224-XTS ARGB. ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com
Merhaba, Ryzen 5 5600 işlemciye sahibim. 1300 lira bütçeye 2 soğutucu arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Başka önerilere de açığım. DeepCool AK400 Zero Dark Plus. Amazon.com.tr ID-Cooling SE-224-XTS ARGB. ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 24 Temmuz 2023 #2 224-XTS alabilirsiniz.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 28 24 Temmuz 2023 #3 Pek bir fark yok AK400'ün fanı biraz daha hızlı ama hissedilir bir fark olacağını düşünmüyorum daha şık durduğu için 224 XTS ARGB tercih ederdim.
Pek bir fark yok AK400'ün fanı biraz daha hızlı ama hissedilir bir fark olacağını düşünmüyorum daha şık durduğu için 224 XTS ARGB tercih ederdim.
Varona Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 431 Çözümler 10 24 Temmuz 2023 #4 Aynı işlemci için ID-Cooling SE-224-XTS aldım, son derece memnunum. RTX 4060 ile ultra grafiklerde zorladığım oyunlarda bile 65 dereceyi geçmedi.
Aynı işlemci için ID-Cooling SE-224-XTS aldım, son derece memnunum. RTX 4060 ile ultra grafiklerde zorladığım oyunlarda bile 65 dereceyi geçmedi.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #5 Varona dedi: Aynı işlemci için ID-Cooling SE-224-XTS aldım, son derece memnunum. RTX 4060 ile Ultra grafiklerde zorladığım oyunlarda bile 65 dereceyi geçmedi. Genişletmek için tıkla... İçinden çıkan macunumu kullanıyorsunuz.
Varona dedi: Aynı işlemci için ID-Cooling SE-224-XTS aldım, son derece memnunum. RTX 4060 ile Ultra grafiklerde zorladığım oyunlarda bile 65 dereceyi geçmedi. Genişletmek için tıkla... İçinden çıkan macunumu kullanıyorsunuz.
Varona Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 431 Çözümler 10 24 Temmuz 2023 #6 Fatihkerem0023 dedi: İçinden çıkan macunu mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, içinden MX4'ten bile daha kaliteli bir termal macun çıkıyor.
Fatihkerem0023 dedi: İçinden çıkan macunu mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, içinden MX4'ten bile daha kaliteli bir termal macun çıkıyor.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #7 Varona dedi: Evet, içinden MX4'ten bile daha kaliteli bir termal macun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda elimde o soğutucu çok sabırsızım elimde yeni geldi bir eve gitsemde denesem bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Varona dedi: Evet, içinden MX4'ten bile daha kaliteli bir termal macun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda elimde o soğutucu çok sabırsızım elimde yeni geldi bir eve gitsemde denesem bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Varona Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 431 Çözümler 10 24 Temmuz 2023 #8 Fatihkerem0023 dedi: Hocam şu anda elimde o soğutucu çok sabırsızım elimde yeni geldi bir eve gitsem de denesem. Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, hayırlı olsun. Montajı oldukça basit, bu videodan yararlanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fatihkerem0023 dedi: Hocam şu anda elimde o soğutucu çok sabırsızım elimde yeni geldi bir eve gitsem de denesem. Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, hayırlı olsun. Montajı oldukça basit, bu videodan yararlanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #9 Varona dedi: Rica ederim, hayırlı olsun. Montajı oldukça basit, bu videodan yararlanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onun için konu açmıştım da bir arkadaş sağ olsun yanıt verdi teşekkürler.
Varona dedi: Rica ederim, hayırlı olsun. Montajı oldukça basit, bu videodan yararlanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onun için konu açmıştım da bir arkadaş sağ olsun yanıt verdi teşekkürler.
istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #10 Varona dedi: Evet, içinden MX4'ten bile daha kaliteli bir termal macun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bende stok soğutucu var. Anakartin arkasındaki metal plakayı çıkartıp paketten çıkanı mi takacağım?
Varona dedi: Evet, içinden MX4'ten bile daha kaliteli bir termal macun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bende stok soğutucu var. Anakartin arkasındaki metal plakayı çıkartıp paketten çıkanı mi takacağım?