Val1ant Centipat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Yer KONYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 16 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, sistemim anakartım ekte paylaştığım dosyada bulunuyor. Sorunum şu ki daha önce hiç OC yapmadım ve nasıl yapılıyor? Bilmiyorum, PBO ayarı diyorlar. Benim BIOS menümde öyle bir ayara rastlamadım, yardımcı olursanız. Çok sevinirim. Dosya Ekleri gdsgewgewhewhwe.PNG 66,9 KB · Görüntüleme: 104
Arkadaşlar merhaba, sistemim anakartım ekte paylaştığım dosyada bulunuyor. Sorunum şu ki daha önce hiç OC yapmadım ve nasıl yapılıyor? Bilmiyorum, PBO ayarı diyorlar. Benim BIOS menümde öyle bir ayara rastlamadım, yardımcı olursanız. Çok sevinirim.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #2 Basit ve Stabil Overclock Rehberi rehbere bakabilirsin ya da R5 5600 OC setting araması ile çeşitli veriler bulabilirsin.
Basit ve Stabil Overclock Rehberi rehbere bakabilirsin ya da R5 5600 OC setting araması ile çeşitli veriler bulabilirsin.