Hocam benim 550 liralık Dark Freezer x123 bile gayet yetiyor, para harcamak istemiyorsan herhangi bir kule tipi işini görür sıvı soğutma fazla kaçıyor bence çok render işleri ile uğraşmıyorsan.
Bunu otobillerden örnek vererek açıklayayım. Fiat Egea 100 km de 4 litre yakarken bir lamborjini 15-20 litre yakar. Daha fazla güç daha fazla enerji getirir ve beraberinde daha fazla ısı tabii ki.
Merhaba sayın Technopat kullanıcıları. Bugün size bir sorum olacağım. Benim işlemcim R5 5600 biliyosunuz ki çok ısınan bir işlemci, boşta duruken bile 70-75 drece oyunda 80-85 alınır mı sizce? sıvı soğutma?
Boşta durur iken 70dereceleri görme sıkıntısı %90 yanlış macun sürümündedir onun dışın da orta derece 1000-1500TL civarın da kule tipi soğutucu bulabilirsin işini de gayet görür arkadaşların attıkları iyi mesela fena durmuyorlar fakat eğer 0 eşya takıntın yoksa sarı siteden çevren de ki sıvı soğutucalara bakıp temiz bir soğutucu bulur isen alabilirsin hemen hemen aynı fiyata.
Merhaba sayın Technopat kullanıcıları. Bugün size bir sorum olacağım. Benim işlemcim R5 5600 biliyosunuz ki çok ısınan bir işlemci, boşta duruken bile 70-75 drece oyunda 80-85 alınır mı sizce sıvı soğutma?
Boşta durur iken 70dereceleri görme sıkıntısı %90 yanlış macun sürümündedir onun dışın da orta derece 1000-1500TL civarın da kule tipi soğutucu bulabilirsin işini de gayet görür arkadaşların attıkları iyi mesela fena durmuyorlar fakat eğer 0 eşya takıntın yoksa sarı siteden çevren de ki sıvı soğutucalara bakıp temiz bir soğutucu bulur isen alabilirsin hemen hemen aynı fiyata.