Selam arkadaşlar, ben Ryzen 5 5600 işlemcisini kendi stok fanı ile kullanmaktayım. İşlemci boşta 55 65 derecelerdeyken oyunlarda bazen 86 dereceyi bile görebiliyor o yüzden artık bir kule tipi soğutucu almaya karar verdim. Biraz araştırdığımda bunu güzel olduğunu gördüm aslında Phantom sprit falan da var ama ben 2 fanlı olmasına gerek olmadığını düşündüğüm için bunu almaya kara verdim sizce nasıl alınır mı? İyzico ilk alışverişe 500 TL indirimi ile bayağı uyguna geliyor.
Selam arkadaşlar, ben Ryzen 5 5600 işlemcisini kendi stok fanı ile kullanmaktayım. İşlemci boşta 55 65 derecelerdeyken oyunlarda bazen 86 dereceyi bile görebiliyor o yüzden artık bir kule tipi soğutucu almaya karar verdim. Biraz araştırdığımda bunu güzel olduğunu gördüm aslında Phantom sprit falan da var ama ben 2 fanlı olmasına gerek olmadığını düşündüğüm için bunu almaya kara verdim sizce nasıl alınır mı? İyzico ilk alışverişe 500 TL indirimi ile bayağı uyguna geliyor.
Bende de 5600 var dark freezer x124 var. Senin söylediğin modele benziyor. Oyun için gayet kurtarıyor kardeşim. Sadece iki önerim var güzel bir orjinal macun al. Artic öneririm, birde soğutucuyu vidalarken iyi tutturudğuna emin ol
Bende de 5600 var Dark Freezer X124 var. Senin söylediğin modele benziyor. Oyun için gayet kurtarıyor kardeşim. Sadece iki önerim var güzel bir orijinal macun al. Artics öneririm, bir de soğutucuyu vidalarken iyi tutturudğuna emin ol
Sağ olun hocam ama duyduguma gore bunda kullandıkları macun bayağı iyiyimis TF7'yi övüyorlardı onun dısında vidalarkende cok dikkat edecegim teşekkürler