Ryzen 5 5600 ile RTX 4060 Ti darboğaz yapar mı?

ssd güvenilir mi

aslında zaten benim bütçem 25 bin ancak halletmeye çalışıyorum. bu sistemle sadece rekabetçi tarzlı oyunları oynayacağım. mesela rdr2 veya god of war gibi oyunlarım yok. attığım 1. bilgisayar iyi değil mi fp olarak?

Valorant'ta olmasından korkuyorum zaten. Çoğu arkadaşımda da oluyor, Valorant PUBG ve Fortnite'da FPS düşüşleri yaşıyorlar.

Valorant'ta bazen sadece çökme sorunu oluşturabiliyor. Ama ben her gün Valorant oynayan biri olarak çok sık olduğunu söyleyemem. Aynı zamanda Fortnite'da oynuyorum ama şu ana kadar hiçbir soruna denk gelmedim.

Bence full amd bir sistem al çünkü bir nvidia bir amd yapınca uyum çok iyi olmayabiliyor ki 7700xt daha uygun bence 4060 almak gibi bir hata yapma. İstersen biraz daha bekleyip yeni serilerden alabilirsin.
Aslında zaten benim bütçem 25 bin ancak halletmeye çalışıyorum. Bu sistemle sadece rekabetçi tarzlı oyunları oynayacağım. Mesela RDR2 veya God of War gibi oyunlarım yok. Attığım 1. bilgisayar iyi değil mi F/P olarak?

Attığımı almanız çok çok daha iyi olacaktır biraz daha bekleyin biriktirip onu alın.

Attığımı almanız çok çok daha iyi olacaktır biraz daha bekleyin biriktirip onu alın.

Normalde bilgisayarım vardı ancak 2 haftadır kullanamıyorum. Bozuldu ve acilen yeni bilgisayar almam lazım çünkü evden çalışan biriyim sizce beklemeden alsam olmaz mı?

O zaman İtopya'dan 4060'lı ya da 7600 XTli bir PC alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…