Tuğra İleri Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #31 EazyE dedi: Yani monitor parası ile 25-26k bütçem var o yuzden kusura bakmayın ben alacağım sanırım normal 7600LÜĞÜ. Genişletmek için tıkla... Tabii sizin kararınız hayırlı olsun efenim umarım pişman olmazsınız.
EazyE dedi: Yani monitor parası ile 25-26k bütçem var o yuzden kusura bakmayın ben alacağım sanırım normal 7600LÜĞÜ. Genişletmek için tıkla... Tabii sizin kararınız hayırlı olsun efenim umarım pişman olmazsınız.
EazyE Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 123 Çözümler 1 13 Ekim 2024 #32 Tuğra İleri dedi: Yani düz 7600 önermiyorum XT olabilir ama düz pek önerdiğim bir ekran kartı değil bundan dolayı daha iyi diyorum. İşte bu üzdü... Genişletmek için tıkla... hocam bu arada attıgınız linkte 7600x değil ki 7600 sadece Tuğra İleri dedi: Tabii sizin kararınız hayırlı olsun efenim umarım pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... o kadar etkiler mi ki dostum bak korkuyorum D
Tuğra İleri dedi: Yani düz 7600 önermiyorum XT olabilir ama düz pek önerdiğim bir ekran kartı değil bundan dolayı daha iyi diyorum. İşte bu üzdü... Genişletmek için tıkla... hocam bu arada attıgınız linkte 7600x değil ki 7600 sadece Tuğra İleri dedi: Tabii sizin kararınız hayırlı olsun efenim umarım pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... o kadar etkiler mi ki dostum bak korkuyorum D
Tuğra İleri Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #33 EazyE dedi: Hocam bu arada attıgınız linkte 7600X değil ki 7600 sadece. O kadar etkiler mi ki dostum bak korkuyorum D Genişletmek için tıkla... İşlemci değil ekran kartından bahsediyorum. EazyE dedi: O kadar etkiler mi ki dostum bak korkuyorum D Genişletmek için tıkla... O kadar etkilemez sadece ben önermiyorum.
EazyE dedi: Hocam bu arada attıgınız linkte 7600X değil ki 7600 sadece. O kadar etkiler mi ki dostum bak korkuyorum D Genişletmek için tıkla... İşlemci değil ekran kartından bahsediyorum. EazyE dedi: O kadar etkiler mi ki dostum bak korkuyorum D Genişletmek için tıkla... O kadar etkilemez sadece ben önermiyorum.
EazyE Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 123 Çözümler 1 13 Ekim 2024 #34 Tuğra İleri dedi: İşlemci değil ekran kartından bahsediyorum. O kadar etkilemez sadece ben önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hah tamam o zaman. Zamanınızı ayırdığınız için müteşekkirim. İyi günler efendim.
Tuğra İleri dedi: İşlemci değil ekran kartından bahsediyorum. O kadar etkilemez sadece ben önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hah tamam o zaman. Zamanınızı ayırdığınız için müteşekkirim. İyi günler efendim.
Tuğra İleri Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #35 EazyE dedi: Hah tamam o zaman. Zamanınızı ayırdığınız için müteşekkirim. İyi günler efendim. Genişletmek için tıkla... İyi günler efenim. Hayırlı olsun bilgisayarınız için. Sonuçları bana ulaştırırsanız sevinirim.
EazyE dedi: Hah tamam o zaman. Zamanınızı ayırdığınız için müteşekkirim. İyi günler efendim. Genişletmek için tıkla... İyi günler efenim. Hayırlı olsun bilgisayarınız için. Sonuçları bana ulaştırırsanız sevinirim.