Ryzen 5 5600 işlemci çok ısınıyor

OCG24

Centipat
İşlemcim Ryzen 5 5600 ve ısınma problemi var Valorant'ta 80 derece Back 4 Blood oyununda 90 derecelere çıkıyor soğutucu almam gerekiyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı metal macun alabilirsin.

İslemciye undervolt deneyebilirsin.

Ryzen'lere delid yapılıyor mu bilmiyorum ama delid işlemi de fark eder.

Kasanın hafa akışını kontrol edebilirsin.

Yeni bir soğutucu alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu aldıktan sonra veya termal macun yeniledikten sonra eger ısı değerleri seni tatmin etmezse bence underwolt ayari yapabilirsin.

İşlemcim Ryzen 5 5600 ve ısınma problemi var Valorant'ta 80 derece Back 4 Blood oyununda 90 derecelere çıkıyor soğutucu almam gerekiyor değil mi?

Hocam sıcak bir şehirde yaşıyorum. Stok fanla sizin değerlerinize yakın alırken kule tipi soğutucuyla bu dereceyi 45-50 derecelere kadar düşürdüm. Yukarıda denilen gibi kule tipi bir soğutucu işinizi fazlasıyla görür.

Hocam bende de R5 5600 vardı biraz ısınıyordu stok fan ile ama sizinki kadar değildi. Şu videoyu denemiştim. 3 5 derece soğutmuştu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…