Çözüldü Ryzen 5 5600 MPK ve 5600 farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

undesto

Centipat
Daha fazla  
Gaming.Gen.TR'den işlemci bakıyordum bir Ryzen 5 5600 MPK vardı bir de Ryzen 5 5600 vardı. Arada ne fark var? *birinin resmi kutulu diğerininki değildi ama arada 600 900 TL arası fiyat değişiyor.

Çözüm
Gaming.Gen.TR'den işlemci bakıyordum bir Ryzen 5 5600 MPK vardı bir de Ryzen 5 5600 vardı. Arada ne fark var? *birinin resmi kutulu diğerininki değildi ama arada 600 900 TL arası fiyat değişiyor.

Kutusu olmayan işlemcilere MPK deniyor. OEM sistemler için üretliyorlar aslında. O yüzden o kadar Ucuz.

Kutusu olmayan işlemcilere MPK deniyor. OEM sistemler için üretliyorlar aslında. O yüzden o kadar Ucuz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…