Ryzen 5 5600 nasıl overclock yapılır?

Mtestacks

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 5 5600'ümü overclock yapmak istiyorum şu an stok fan var ama önerebileceğiniz kule tipi soğutucu veya 240mm sıvı soğutucu varsa onlara da bakabilirim. Anakartım ASUS Prime 520mk 4600MHz.

Tamam teşekkürler peki işlemciyi 4.4GHz yapma özelliği var mıdır anakartta işlemci OC yapmadan 4.4 destekliyor diyebiliyorumda.

Varsayılan olarak açık olan Core Performance Boost ayarı açık ise 4.45GHz olacak şekilde Boost yapıyor.

Varsayılan olarak açık olan Core Performance Boost ayarı açık ise 4.45GHz olacak şekilde Boost yapıyor.
Peki sence core boost ayarı için kule tipi soğutucu falan alıyimmi bu aralar thermalrightın 1300tllik kule tipi soğutucularını beğeniyorumda

Peki sence Core Boost ayarı için kule tipi soğutucu falan alayım mı bu aralar Thermalright'ın 1300TL'lik kule tipi soğutucularını beğeniyorumda.

Stok soğutucu idare etmelik zaten, soğutucu alırsan rahat edersin.

Peki sence Core Boost ayarı için kule tipi soğutucu falan alayım mı bu aralar Thermalright'ın 1300TL'lik kule tipi soğutucularını beğeniyorumda.

Bende R5 5600 kullanıyorum tek fanlı bir kule tipi soğutucu yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…