Mtestacks Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #11 Procon1337 dedi: Aynı işlemci bende de var, stok soğutucuyla bir yılın sonunda epey ısınma sorunu yaşamıştım. Almaya değer. Genişletmek için tıkla... Bende 9 aydır falan aynı işlemciyi kullanıyorum kışın çok problem etmiyorum yazın ısınıyodu oyüzden Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili böyle bi soğutucu bakıyodum senin önerebilceğin varsa onada bakarım
Procon1337 dedi: Aynı işlemci bende de var, stok soğutucuyla bir yılın sonunda epey ısınma sorunu yaşamıştım. Almaya değer. Genişletmek için tıkla... Bende 9 aydır falan aynı işlemciyi kullanıyorum kışın çok problem etmiyorum yazın ısınıyodu oyüzden Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili böyle bi soğutucu bakıyodum senin önerebilceğin varsa onada bakarım
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 967 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #12 kasanın maksimum hava soğutma desteği önemlidir. Modelini söyler misiniz? Peerless assassin, burst assassin ikisi de yeter.
kasanın maksimum hava soğutma desteği önemlidir. Modelini söyler misiniz? Peerless assassin, burst assassin ikisi de yeter.
Mtestacks Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #13 Bu xpg valor airın rgb 650w modelinden var @forza11 Dosya Ekleri Screenshot_20240901_012122_Gallery.jpg 38,1 KB · Görüntüleme: 14
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 967 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #14 Mtestacks dedi: Bu xpg valor airın rgb 650w modelinden var @forza11 Genişletmek için tıkla... kasanın işlemci soğutucu desteği çok iyi. CPU Soğutucu Yüksekliği Sınırlaması : 166 mm https://www.xpg.com/tr/xpg/pc-component-valor-air-compact-mid-tower-chassis?tab=spec Buna piyasada satılan hemen her hava soğutma takılır. Madem desteği bu kadar var illa siyah renk aramıyorsanız şunu alın. 250 lira cepte kalır. Aynı soğutucunun biraz yükseği. Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr
Mtestacks dedi: Bu xpg valor airın rgb 650w modelinden var @forza11 Genişletmek için tıkla... kasanın işlemci soğutucu desteği çok iyi. CPU Soğutucu Yüksekliği Sınırlaması : 166 mm https://www.xpg.com/tr/xpg/pc-component-valor-air-compact-mid-tower-chassis?tab=spec Buna piyasada satılan hemen her hava soğutma takılır. Madem desteği bu kadar var illa siyah renk aramıyorsanız şunu alın. 250 lira cepte kalır. Aynı soğutucunun biraz yükseği. Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr