Selimcan11 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 28 Makaleler 1 1 Eylül 2022 #1 İşlemcim Ryzen 5 5600 soğutucu olarak da Wraith Prism kullanıyorum ne kadar OC yapmam gerekiyor hangi ayarlarda kaç Volt'ta yapabilirim.
İşlemcim Ryzen 5 5600 soğutucu olarak da Wraith Prism kullanıyorum ne kadar OC yapmam gerekiyor hangi ayarlarda kaç Volt'ta yapabilirim.
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Ctr testi yap silikon kalitesine bak sana orada söyleyecek zaten en uygun değerleri.
Selimcan11 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 28 Makaleler 1 1 Eylül 2022 #3 BedelsizASKER dedi: Ctr testi yap silikon kalitesine bak sana orada söyleyecek zaten en uygun değerleri. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacagımı bilmiyorum herhangi bir video ya da site var mı
BedelsizASKER dedi: Ctr testi yap silikon kalitesine bak sana orada söyleyecek zaten en uygun değerleri. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacagımı bilmiyorum herhangi bir video ya da site var mı