Alazzzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 512 Çözümler 3 7 Şubat 2023 #21 İşlemciye verdiğin güç düşüyor dolayısıyla sıcaklık düşüyor.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #22 SqueS dedi: Hocam tuhaf hiç bildirim gelmedi. Şimdi verdiğiniz tavsiyeleri deneyip dönüş yapacağım sizlere. Hocam manuel yapmadım motherboard seçeneğini seçtim hata vermedi şu an 4.6 MHz hıza çıktı stabil olup olmadığını nereden kontrol edebilirim. Genişletmek için tıkla... Throttle'dan kastım frekans değil L3$(önbelleği). Senin göremeyeceğin bir throttle bu. Stabilliğini Corecycler ya da yCruncher ile test edebilirsin.
SqueS dedi: Hocam tuhaf hiç bildirim gelmedi. Şimdi verdiğiniz tavsiyeleri deneyip dönüş yapacağım sizlere. Hocam manuel yapmadım motherboard seçeneğini seçtim hata vermedi şu an 4.6 MHz hıza çıktı stabil olup olmadığını nereden kontrol edebilirim. Genişletmek için tıkla... Throttle'dan kastım frekans değil L3$(önbelleği). Senin göremeyeceğin bir throttle bu. Stabilliğini Corecycler ya da yCruncher ile test edebilirsin.
SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 7 Şubat 2023 #23 Alazzzz dedi: İşlemciye verdiğin güç düşüyor dolayısıyla sıcaklık düşüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim. Teşekkürler. deadfellow dedi: Throttle'dan kastım frekans değil l3$(önbelleği). Senin göremeyeceğin bir throttle bu. Stabilliğini corecycler ya da ycruncher ile test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu an Prime95 testinde sonuçlar böyle. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (39).png 161,5 KB · Görüntüleme: 306
Alazzzz dedi: İşlemciye verdiğin güç düşüyor dolayısıyla sıcaklık düşüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim. Teşekkürler. deadfellow dedi: Throttle'dan kastım frekans değil l3$(önbelleği). Senin göremeyeceğin bir throttle bu. Stabilliğini corecycler ya da ycruncher ile test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu an Prime95 testinde sonuçlar böyle.
Alazzzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 512 Çözümler 3 7 Şubat 2023 #24 deadfellow dedi: Throttle'dan kastım frekans değil L3$(önbelleği). Senin göremeyeceğin bir throttle bu. Stabilliğini Corecycler ya da yCruncher ile test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım şey sandım Ryzen Master'da sizin söylediğiniz TCD ya da edc fulleniyordu arttrınca daha iyi Cinebench puanı aldım. Kusura bakmayın yanlış bilgi için.
deadfellow dedi: Throttle'dan kastım frekans değil L3$(önbelleği). Senin göremeyeceğin bir throttle bu. Stabilliğini Corecycler ya da yCruncher ile test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım şey sandım Ryzen Master'da sizin söylediğiniz TCD ya da edc fulleniyordu arttrınca daha iyi Cinebench puanı aldım. Kusura bakmayın yanlış bilgi için.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 7 Şubat 2023 #25 SqueS dedi: Tamamdır hocam deneyeceğim. Teşekkürler. Şu an Prime95 testinde sonuçlar böyle. Genişletmek için tıkla... Evet 76.8 dereceyi gören bu sıvı soğutma oyunda 45 derecede nasıl tutunacak merak içerisindeyim.
SqueS dedi: Tamamdır hocam deneyeceğim. Teşekkürler. Şu an Prime95 testinde sonuçlar böyle. Genişletmek için tıkla... Evet 76.8 dereceyi gören bu sıvı soğutma oyunda 45 derecede nasıl tutunacak merak içerisindeyim.
Alazzzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 512 Çözümler 3 7 Şubat 2023 #26 Marix dedi: Evet 76.8 dereceyi gören bu sıvı soğutma oyunda 45 derecede nasıl tutunacak merak içerisindeyim. Genişletmek için tıkla... Oyunlar yapay testlerden çok daha az zorladığı için olabilir mi ?
Marix dedi: Evet 76.8 dereceyi gören bu sıvı soğutma oyunda 45 derecede nasıl tutunacak merak içerisindeyim. Genişletmek için tıkla... Oyunlar yapay testlerden çok daha az zorladığı için olabilir mi ?
SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 7 Şubat 2023 #27 Alazzzz dedi: Oyunlar yapay testlerden çok daha az zorladığı için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Ryzen Master ile 4.7 hızına çıkardım şu an sabit o değeri veriyor sıkıntı yaratır mı? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (40).png 84,9 KB · Görüntüleme: 307
Alazzzz dedi: Oyunlar yapay testlerden çok daha az zorladığı için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Ryzen Master ile 4.7 hızına çıkardım şu an sabit o değeri veriyor sıkıntı yaratır mı?
Alazzzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 512 Çözümler 3 7 Şubat 2023 #28 SqueS dedi: Hocam Ryzen Master ile 4.7 hızına çıkardım şu an sabit o değeri veriyor sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bu konuda cidden bir fikrim yok. Pbo varken nasıl 4.7 yaptınız?
SqueS dedi: Hocam Ryzen Master ile 4.7 hızına çıkardım şu an sabit o değeri veriyor sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bu konuda cidden bir fikrim yok. Pbo varken nasıl 4.7 yaptınız?
SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 7 Şubat 2023 #29 Alazzzz dedi: Bu konuda cidden bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Şu an Rust'a girdim deneme amaçlı. İşlemci 4.7 hızında 44 derece de geziyor. Resim atacağım ama dosya 4MB'den yüksek diyor. Resmi kırparak yükledim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (43).png 1,2 MB · Görüntüleme: 305
Alazzzz dedi: Bu konuda cidden bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Şu an Rust'a girdim deneme amaçlı. İşlemci 4.7 hızında 44 derece de geziyor. Resim atacağım ama dosya 4MB'den yüksek diyor. Resmi kırparak yükledim.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #30 Marix dedi: Evet 76.8 dereceyi gören bu sıvı soğutma oyunda 45 derecede nasıl tutunacak merak içerisindeyim. Genişletmek için tıkla... Oğlum kafan mı iyi? 140Watt çekiyor işlemci?!. Oyunlarda maksimum 60-90Watt çekecektir o da 45-50C arasında bir sıcaklığa tekabül eder .
Marix dedi: Evet 76.8 dereceyi gören bu sıvı soğutma oyunda 45 derecede nasıl tutunacak merak içerisindeyim. Genişletmek için tıkla... Oğlum kafan mı iyi? 140Watt çekiyor işlemci?!. Oyunlarda maksimum 60-90Watt çekecektir o da 45-50C arasında bir sıcaklığa tekabül eder .