Ryzen 5 5600 RTX 2060 sistem CS2 oynarken kendini resetliyor

celayk

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Ryzen 5 5600.
RTX 2060.
Çift kanal 8x2 RAM.
Böyle bir sistemim var. CS 2 oynarken FPS 150-160'larda oynuyorum, 2-3 maç sonra 50-60'a düşüyor ve sonra bilgisayar kapanıyor tekrar açılıyor, kendini resetliyor. Sorun neden kaynaklı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sıcaklıktan kaynaklı gibi geldi. Sıcaklık değerlerinizi kontrol ettiniz mi? Soğutmayı yeterince yapamayıp thermal throttling yapıp sonra korumak için kendini kapatıyor gibi geldi.

hocam onu yarın deneyebilirim ama sanki psu yetersiz gibi geliyor yani bana
Normalde 12V kanalı 500W'a yakın bir PSU gayet yeterli. 2060 çok güç tüketmiyor ama PSU sorunlu ise durum farklı.

Normalde 12V kanalı 500W'a yakın bir PSU gayet yeterli. 2060 çok güç tüketmiyor ama PSU sorunlu ise durum farklı.
acaba soğutmamı yetersiz ekran kartı derecesine bakmadım ama yani kasayı açıp baktığımda el sürülmiyecek şekilde oluyo işlemcinin termal macununu yeni değiştim sistemimin cs2 işin yeterli olcağını düşünüyorum çünkü şuan ekran kartı veya işlemciyi değiştircek imkanım yok

Msi afterburner indirip sıcaklıkları oyun içi kontrol edin. Eğer sıcaklıklar normal seviyedeyse muhtemelen güç kaynağındandır.

15 dakika Furmark 2.0 testi yapın, tüm ekranı çekip atın sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…