senseius Femtopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Ekran kartı RTX 3060 Anakart Biostar B550MH İşlemci Ryzen 5 5600 Oyunu açtığımda kırmızı yazılı Valve ekranı geliyor fakat 4-5 saniye sonra geri kapanıyor. Bildiğim ve öğrendiğim bütün yolları denememe rağmen açılmıyor.
Oyunu açtığımda kırmızı yazılı Valve ekranı geliyor fakat 4-5 saniye sonra geri kapanıyor. Bildiğim ve öğrendiğim bütün yolları denememe rağmen açılmıyor.
Çözüm senseius 29 Kasım 2023 Çiğköfthe dedi: Hocam yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam geçti testten. DDU adlı program üzerinden ekran kartının sürücülerini sildim ve sorun çözüldü. Youtubeda bilgilendirici videoları bulabilirsiniz.
Çiğköfthe dedi: Hocam yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam geçti testten. DDU adlı program üzerinden ekran kartının sürücülerini sildim ve sorun çözüldü. Youtubeda bilgilendirici videoları bulabilirsiniz.
Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 Hocam Memtest86 yaptınız mı? Ufak bir sorun bile olsa crash olası. Ama hocam bence Valorant'a da göz atmalısınız. Artı 0 Eksi
Hocam Memtest86 yaptınız mı? Ufak bir sorun bile olsa crash olası. Ama hocam bence Valorant'a da göz atmalısınız.
KS KS senseius Femtopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 Çiğköfthe dedi: Hocam Memtest86 yaptınız mı? Ufak bir sorun bile olsa crash olası. Ama hocam bence Valorant'a da göz atmalısınız. Genişletmek için tıkla... Valorant'da sorun yok. Memtest86'ya gerek var mı? Artı 0 Eksi
Çiğköfthe dedi: Hocam Memtest86 yaptınız mı? Ufak bir sorun bile olsa crash olası. Ama hocam bence Valorant'a da göz atmalısınız. Genişletmek için tıkla... Valorant'da sorun yok. Memtest86'ya gerek var mı?
Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 senseius dedi: Valorant'ta sorun yok. Memtest86'ya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yapmakta fayda var. Artı 0 Eksi
senseius dedi: Valorant'ta sorun yok. Memtest86'ya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yapmakta fayda var.
KS KS senseius Femtopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #5 Çiğköfthe dedi: Hocam yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam geçti testten. DDU adlı program üzerinden ekran kartının sürücülerini sildim ve sorun çözüldü. Youtubeda bilgilendirici videoları bulabilirsiniz. Son düzenleme: 30 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Çiğköfthe dedi: Hocam yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam geçti testten. DDU adlı program üzerinden ekran kartının sürücülerini sildim ve sorun çözüldü. Youtubeda bilgilendirici videoları bulabilirsiniz.