DemonSlayersl335 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Merhaba, benim AMD Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 Ti özellikli bir bilgisayarım var, internnette oyun testlerini izledim 500-600 FPS alabiliyor ama bendeki PC maximum 420 FPS alabildi bu konuda bir sıkıntı var mıdır? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba, benim AMD Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 Ti özellikli bir bilgisayarım var, internnette oyun testlerini izledim 500-600 FPS alabiliyor ama bendeki PC maximum 420 FPS alabildi bu konuda bir sıkıntı var mıdır? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.406 Çözümler 11 2 Ağustos 2023 #2 Hangi oyunlarda? Bir de o videoların linklerini atabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS DemonSlayersl335 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 k4moncik dedi: Hangi oyunlarda? Bir de o videoların linklerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... CS:GO oyununda mevcut linki de atayım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et k4moncik dedi: Hangi oyunlarda? Bir de o videoların linklerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir de CS:GO'da FPS limiti 400 vardı onu da kaldırmama rağmen. Artı 0 Eksi
k4moncik dedi: Hangi oyunlarda? Bir de o videoların linklerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... CS:GO oyununda mevcut linki de atayım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et k4moncik dedi: Hangi oyunlarda? Bir de o videoların linklerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir de CS:GO'da FPS limiti 400 vardı onu da kaldırmama rağmen.