Ryzen 5 5600 RTX 3060 Ti sistem ne kadar eder?

224914

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2018
Mesajlar
537
Çözümler
2
Merhaba, sistemimi 2023 başların da parçalarını tek tek farklı yerlerden sıfır olarak satın alıp kendi ellerimle topladım. Bu sistemimi satıp PS5 almayı düşünüyorum çünkü zaten bir laptopa sahibim. Sarı siteden baktım ama fiyatları herkes kendi kafasına göre uçuk bir şekilde yazıyor ve bana inandırıcı gelmedi. Sistemimi cidden elden çıkartıp PS5 almak istiyorum ve sizlerden kasayı ve diğer ekipmanları ne kadara satabileciğim hakkın da bir fikir rica ediyorum.

Sistemim,

Ryzen 5 5600.
Performax perfan-120 -h kule tipi islemci soğutucu.
Galax RTX 3060 Ti 256 bit GDDR6 8 GB ekran kartı.
ASUS Prime B550M-K AM4 DDR4 Micro ATX anakart.
Seagate 3.5" 1 TB Barracuda 1 TB HDD.
Samsung 980 Pro NVMe PCI-e 4.0 500GB M.2 SSD.
Corsair Vengeance LPX 16 GB (2×8) 3000MHz DDR4 CL16 RAM.
Cooler Master SFX Gold MPY-6501 650W 80 Plus Gold PSU.
Power Boost RGB 4 fanlı temperli cam ATX kasa.

Ayrıca aşağıdakiler de var,

HyperX alloy Origins Core red Switch TKL RGB mekanik klavye.
Razer DeathAdder V3 Pro kablosuz fare.
HyperX Cloud II Wireless kulaklık.
BenQ Zowie XL2566k DyAc+ 24.5 0.5 ms 360 Hz monitör.
 
Bu sisteme para vermezdim, oyunları artık kaldırmıyor.

Ben de vermem zaten elden çıkarıp PS5 alacağım diyorum. Bu arada bu bilgisayar Valorant ve CS 2'de 360FPS sabit veriyor o amaçla toplamıştım zaten.

Sarı sitede bu sistemi 25k bandına koymuşlardır muhtemelen ama satılmasını istiyorsanız 15k civarı eder bu sistem.

25k ya bir enayi bulup satarlar ben kazıklamadan dediğiniz civar da fiyattan koyup satmaya çalışcağım bakalım.
 
Ben de vermem zaten elden çıkarıp PS5 alacağım diyorum. Bu arada bu bilgisayar Valorant ve CS 2'de 360FPS sabit veriyor o amaçla toplamıştım zaten.



25k ya bir enayi bulup satarlar ben kazıklamadan dediğiniz civar da fiyattan koyup satmaya çalışcağım bakalım.
Bence 17-18K gibi bir fiyata koyup pazarlıkla düşür fiyatı. Sarı sitede fiyatlar o kadar uçuk ki artık millet hangi fiyat normal hangisi pahalı ayırt edemiyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı