Ryzen 5 5600 RTX 3070 sistem uyumu

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir süredir sistemimi Ryzen 5 3600 ile kullanmaktayım. Sistemi 2K da RTX 3070 ile kullanıyorum. Warzone de olsun Modern Warfare 2019 da olsun 2K da yediğim darboğazdan gına geldiği için işlemci değişikliğine gitmek istedim. İşlemciyi bugün indirimde 2724 TL'ye sipariş verdim ve henüz elime ulaşmadı. Bende meraklı bir şekilde araştırıyorum soruşturuyorum bu işlemci beni mağdur eder mi diye?
Sizce bu işlemci sorunlarıma çözüm olur mu acaba? Ryzen 5 5600 R5 3600'den % olarak ne kadar daha fazla performanslı?

Sistem özelliklerim şu şekilde.
Ekran kartı KO RTX 3070.
Anakart B450 Aorus Elite.
RAM 16 GB 3200 MHz.
Monitör 2K 170 Hz.

Etmez. 5600 çok kuvvetli bir işlemci 3070'i besler. Aşağıya bir iki test bırakıyorum oradan fikir sahibi olabilirsin.

Bu testte 3070ti kullanmışlar ama basitçe sana bir fikir verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Etmez. 5600 çok kuvvetli bir işlemci 3070'i besler. Aşağıya bir iki test bırakıyorum oradan fikir sahibi olabilirsin.

Bu testte 3070ti kullanmışlar ama basitçe sana bir fikir verir.

Teşekkürler hocam bakayım hemen.

Oyun tarafında %80'lik bir fark var neredeyse. Güzel ve dengeli olur, hayırlı olsun.
çok Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı