Kendimce böyle bir sistem yaptım. Sistemde sadece kasayı seçemedim.
Hangi kasayı seçeceğime karar veremedim ve sizlere danışmak istedim.
Ayrıca sistem fiyatına göre nasıldır?
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Yani hocam parça olarak kendiniz topladığınızda bile bire bir aynı parçalar ile 1500TL daha ucuza sistem kuruluyor. Ancak siz illa bu dediğiniz için bence alınır mı? Sorusunu da boşuna soruyorsunuz.
Yani hocam parça olarak kendiniz topladığınızda bile bire bir aynı parçalar ile 1500TL daha ucuza sistem kuruluyor. Ancak siz illa bu dediğiniz için bence alınır mı? Sorusunu da boşuna soruyorsunuz.
Hocam çünkü marka değişsin istemiyorum.
Ürünleri tek tek de alabilirim aslında. Kendim daha önceden hiç pc toplamadım ama aşırı detay olmadığı sürece donanımsal olarak çoğu şeyi bilirim. Kendim mi toplamalıyım acaba?
Hocam çünkü marka değişsin istemiyorum.
Ürünleri tek tek de alabilirim aslında. Kendim daha önceden hiç PC toplamadım ama aşırı detay olmadığı sürece donanımsal olarak çoğu şeyi bilirim. Kendim mi toplamalıyım acaba?
Şahsen tek derdim SSD ve RAM'in markası olsa ve sistem kurmaktan da anlamıyor olsam ki bence önemsiz, piyasada bulunan 11000TL bandındaki RX 6600 sistemlerden alırdım, üste kalan paramla da istediğim marka RAM ve SSD alıp sistemdeki mevcut RAM ve SSD'yi de piyasa fiyatının bir miktar altına geri satardım.