NOVA-DUAL5600X oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
NOVA-DUAL5600X oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Daha çok Photoshop ve illüstratör kullanacağım. Belki arada hikaye bazlı oyunlar da oynayabilirim. Bu kartı içeren bir sistem önerebilir misiniz? Parçaların uyumunu siz benden daha iyi bilirsiniz. Üst limitim 20.000 TL. Piyasadaki hazır pc'ler 500 GB SSD ile geliyor ama 1 tb daha yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Daha çok Photoshop ve Illustrator kullanacağım. Belki arada hikaye bazlı oyunlar da oynayabilirim. Bu kartı içeren bir sistem önerebilir misiniz? Parçaların uyumunu siz benden daha iyi bilirsiniz. Üst limitim 20.000 TL. Piyasadaki hazır PC'ler 500 GB SSD ile geliyor ama 1 TB daha yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
@messinicocugu hocam piyasaya hakim olmadığım için sizi etiketliyorum. Arkadaşa CUDA'ları kullanacağı için maksimum 20.000 liralık Nvidia bir sistem atabilir misiniz?