Ryzen 5 5600 sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
16 17 Arası

SadeceEfe

Hectopat
Merhaba. Ben sistem diziyorum fakat ekran kartı yerinde kafam çok takılıyor. Ryzen 5 5600 işlemci takacağım ama ekran kartı 2060 Super düşünüyorum fakat bulduklarım çok pahalı beğenilmiyor aynı şekilde 2080 de buluyorum ama çok pahalı deniyor sizce AMD mi almalıyım NVIDIA mı şu ana kadar hep NVIDIA kullandım o yüzden AMD biraz içim ısınmıyor ne önerirsiniz link de atarsanız çok sevinirim 2. el sıfır fark etmez. (sadece ekran kartına 16 17 k para vermeyeceğim ve sistem 13K tuttu yani 7Klık bir ekran kartı olursa çok iyi olur ona göre cevaplanırsa :) )

Son düzenleme:
AMD istemiyorsan o bütçe ile sıfır 3080 alırsın. İşlemci bazen darboğaz yapar ama çok sorun değil.

6700xt alabilirsiniz. 4k - 1080p vs incelemeleri mevcut izleyebilirsiniz. Fiyat olarak' da uygun fiyatlıdır. Son güncellemeler ile hata bulunmadığı söylenmekte.

AMD istemiyorsan o bütçe ile sıfır 3080 alırsın. İşlemci bazen darboğaz yapar ama çok sorun değil.

AMD olarak;
RX 6800 XT Fiyatları | En Ucuzu Akakçe Sapphire Nitro+ olanı.
NVIDIA olarak 4070'i beklemeni öneririm bu ay çıkacak.

Hocam biraz yanlış anlatmışım bu yüzden yanlış anlamışsınız şöyle aslında ben ekran kartına 16 17 k vermeyeceğim toplam bütçem hatta ona 20k diyelim o 20klık sisteme ne takabilirim diye soracaktım ama ben çok yanlış anlattığımdan yanlış oldu :)

16-17k bütçe sadece ekran kartı için mi? Yoksa tüm sistem için mi yazdınız?

Hocam tüm sistemde ben A0 Türkçe ile yazdığımdan yanlış anlaşıldı :) hatta bir konumda da bana cevap vermiştiniz teşekkür ederim :)

Hocam biraz yanlış anlatmışım bu yüzden yanlış anlamışsınız şöyle aslında ben ekran kartına 16 17 k vermeyeceğim toplam bütçem hatta ona 20k diyelim o 20klık sisteme ne takabilirim diye soracaktım ama ben çok yanlış anlattığımdan yanlış oldu :)
Hocam sistem 20 bin TL ise muhtemelen bütçe 8-9 bin gibi bir şey kalıyor ekran kartına ne kadar bütçe ayıracaksınız? Eğer dediğim gibiyse RX 6700XT veya RTX 3060 ti var o bütçede 2. El olarak 3080 ilanlarına bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı