Ryzen 5 5600 sistem ile Windows 11'e geçilir mi?

efeaws

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600, Ekran kartı: XFX RX 6700 XT Speedster Swft 309, SSD: Goodram, Ram 8x8 16 gb.
RAM
Ram marka hatırlamıyorum 8x8 16gb ram
SSD veya HDD modeli
SSD goodram. 1tb
Ekran kartı
XFX RX 6700 XT Speedster Swft 309 Core 12gb
Anakart
Tam hatırlamıyorum ama Gigabyte BIImk gibi bişeydi
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Bu zamana kadar Windows 11'e geçmememin sebebi özellikle AMD de sorunlar oluşturması ve oyunlardaki düşük FPS sorunlarıydı ama galiba Ekim'de Windows 10'a güncelleme gelmiyecekmiş Windows 10 hala kullanılır mı? 11'e geçmeli miyim? 11'de hala dediğim sorunlar oluyor mu özellikle AMD için.

Geçilir bence bayağı solid bir cpu, istersen linux da olur ama wşndows 10 da kalmanı önermem

Hocam o kadar da kötü bir işlemci değil. Soruyu görünce kendi aklımdaki canlanan özelliklerden şüphe ettim. Geçin bir şey olacağını sanmıyorum. Olursa çok ufak sorunlar olur düşük ihtimal.

Geçilir bence bayağı solid bir cpu, istersen linux da olur ama wşndows 10 da kalmanı önermem
Linux seviyorumda oyunlarda sıkıntı yarattığını duydum bazı oyunları açmıyormuş vesaire diye yoksa eskiden kullandığım sevdiğim bir tarayıcıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…