Ryzen 5 5600 Sistem kaç TL'ye satılır?

3060 Ti'lı sistemler 20-25k bandında bulunuyor sıfırları. 20-25k ya sıfır 4060'lı sistemler bile var o yüzden sisteme 15k falan diyebiliriz.

3060 Ti'lı sistemler 20-25k bandında bulunuyor sıfırları. 20-25k ya sıfır 4060'lı sistemler bile var o yüzden sisteme 15k falan diyebiliriz.
Geçen hafta 4060 5600 hazır sistem 17k vardı. 3060ti ancak 18-20k satılıyor. İkinci elde parçalar ne kadar iyi de olsa 15k ancak eder arkadaşın sistemi.

Sistemi 20k koy olabildiğince az düşerek sat direkt 15k koysan 13k dusmeni bekler veya sorunu olduğunu düşünürler.

Düz kasa maalesef o kadar etmez sevgili hocam, 25 bin liraya DDR5 4060 Ti sistem var sıfır çünkü. Böyle hissetmeniz normal, ben de sistemimi satsam o kadar emek verdim karşılığı bu mu derdim Ama maalesef piyasada tok alıcı çok. İkinci el alıyorlar sonuçta. Yine de tüm sistemi 35-40 bine satışa koyun, pazarlık payı olduğunu söyleyin. Belki alan olur. Ama parça parça ve uzun vadede yaparsanız bu işi, pazarlığı da sıkı tutarsanız zor ihtimal de olsa 38 bin civarına satabilirsiniz

Hocam için de ki sıvı soğutma ve parça kalitesi dolayısı ile maalesef o sistemlerden farklı. Üstelik anakartı giriş seviye değil ve RAM 16 değil. Dolayısı ile hazır sistem tercih edebilir isteyen. Modifiyeli kasamı 15 k ya vermem. Denilen gibi parça parça satarım veya evde tutarım daha iyi. Bu kadar ölüye vermem. Teşekkürler yorumlar için.

Hocam DDR5 ve 4060 Ti hazır sistem linki atar mısınız? Madem fiyatlar böyle bunu satıp PS5 yerine eşime de PC alayım devam edeyim. Zararda olacağım yoksa. @Iorweth25

Sıvı soğutma izi falan koymayın zaten, ikinci el alan adam o parçanın değerini vermez. Stok sogutucu, 16gb ram ile disklerinizin çoğunu alın. Birtane M2 kalsa yeter. Kalanı ayrı ayrı satsaniz 5k daha üstüne koymuş olursunuz.

Yok ya fiyatlar boyleyse satmam. Üstte ki DDR5 4060 Ti 25 bin olan bir mesaj vardı. Linkini bekliyorum. Eşime de PC alsam 25 bine DDR5'li daha iyi oluyor. PS5 ile falan ugrasmama gerek yok hiç.

4060 Ti var dememiş 4060 vardı demiş.
25 bin tl olarak düzelttim hocam mesajımı. ben mesajları karıştırmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…