Ryzen 5 5600 sistem nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

keremph

Hectopat
Makaleler
1
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bugün Vatan'dan hazır sistem aldım sistem şöyle:
Ryzen 5 5600
Gigabyte 3070 Eagle
Crucial M.2 SSD
G.Skill 3200 MHz CL16 RAM X2
Thermaltake 750W 80+Bronze PSU
Kasa Power Boost Modeli bilmiyorum
Cooler Master sıvı soğutma

Toplamda 30K civarı tuttu. Yorumlara baktığımda kasa alınmaz falan yazıyordu PSU'dan dolayı. PSU kaliteli marka diye biliyorum. Onun dışında ekran kartının ısınacağı söylenmiş fakat sanmıyorum. Daha düşük modellerde olduğunu söyleyen var. Yardımcı olur musunuz? Hava akışı nasıl olur? İyi fiyata almış mıyım? Özellikle KDV'nin artması ve bana söylenen pazartesinden sonra zam geleceği. TUF istiyordum ekran kartı olarak ama siparişle getirileceğini söylediler. Sipariş sonrası zam gelirse fiyat farkı ya da tedarik problemi derler dediler ben de aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
30K aşırı pahalı hocam. PSU dedikleri gibi biraz kalitesiz kalmış. Ekran kartı modeli biraz giriş seviye model ama çok ısınacağını sanmıyorum.

İlla nvidia ekran kartı alacağım diyosan eğer 3070 yerine 4060ti almanı tavsiye ederim.

Bunun yerine hazır sistemlere yönelin bence.

VELİUS / RYZEN 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI böyle bir sistem vardı hocam bence biraz kazık olmuşki benim attığımdan daha iyi sistemler vardır.

30k harbiden çok para.

Bu paraya 3070 patates bu paraya 6800 sistem dizerler.
Bunu alırsa fena gülerler.

2-3K dandik parçaları iyileştirmek için harca oldu sana aynı sistem. Kalan 8000 TL de Vatan Bilgisayar CEO'sunun tatilde ezdiği paraya katılır.
Haklı isyan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…