Ryzen 5 5600 sistem nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aleykumselam. İyi fiyata almamissin, fazla pahali.

2-3K dandik parçaları iyileştirmek için harca oldu sana aynı sistem. Kalan 8000 TL de Vatan Bilgisayar CEO'sunun tatilde ezdiği paraya katılır.
İtopya ,Vatan, Gamegarage, Sinerji gibi sitelerde bu fiyatlarda hocam genellikle 5 gün önce baktığımda daha ucuzdu farkındayım ama bu kdv cart curt çok arttırdı anlamadığım şekilde yine de daha düzgün bir üslupla söyleyebilirdiniz teşekkürler.

İlla nvidia ekran kartı alacağım diyosan eğer 3070 yerine 4060ti almanı tavsiye ederim.

Bunun yerine hazır sistemlere yönelin bence.
Hocam zaten hazır sistem link bu
Ancak ben işlemciyi yükselttim 4060ti olan sistemler şuanda daha pahalı bende farkındayım verdiğim paranın az bi miktar olmadığının ancak keşke daha önce buraya yazsaydım diyorum. Bana daha önce duymadığım siteler değilde güvenilir gamegarage vatan itopya sinerji vb. gibi sayfalardan link atarsanız sevinirim. Aldım daha sistemi olmuşa çare yok teşşekürler güzel yorumlarınız için.

VELİUS / RYZEN 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI böyle bir sistem vardı hocam bence biraz kazık olmuşki benim attığımdan daha iyi sistemler vardır.
Hocam teşekkür ederim tavsiyen için ancak çoğu insan bu siteyle alakalı kötü durumlar yaşamış tekrardan sağol. <3

Son düzenleme:

Dost acı söyler, yani durumu hafifletecek bir nokta yok maalesef.

2,5 yaşında 8 GB'lık kart, en kalitesizinden bir anakart, gayet sıradan 2x8 GB RAM, dandik kasa direkt elinde kalıyor. Umarım sıvı soğutmayı 240mm almışsındır çünkü 120mm yine kötü.

Piyasa belli, benzer sistemler 20K ve altına bulunuyor senin ödediğin ücret az buz rakam değil. Bir de TUF isteyecekmişsin neredeyse artık 35.000 TL'ye itelerlerdi o cihazı. Çok kötü bir alışveriş, bir dahaki sefere daha dikkatli olursun diye umuyorum.

Hocam teşekkür ederim tavsiyen için ancak çoğu insan bu siteyle alakalı kötü durumlar yaşamış tekrardan sağol. <3

O çoğu insan değil. 1000 kişi sipariş veriyor 990 tanesi sorun yaşamaz ve konuşmaz sen sorun yaşayan 10 tanesini görüp herkes sorun yaşıyor zannedersin.

Vatan Bilgisayar için de şikayet dolu açıp baksan. Gerçi en fazla 20K ederi olan sisteme 30K verdikten sonra bir zahmet sorun yaşatmasınlar.

Hocam 240 lık aldım sıvı soğutmayı. Beni yanlış anlamazsanız instagramınızı verebilirmisiniz ordan size danışabilir miyim?

Veremem maalesef. Bilgisayarı almışsın artık bana danışacağın bir durum yok pek artık. Aklında olan sorular varsa konu açabilirsin.
Hocam siz bilirsiniz sadece şu konuyu danışacaktım. Kasa şuanda bende değil yarın alacağım ödemesini yaptım çünkü akşam vaktiydi kapanma saatine denk geliyordu ondan dolayı şimdi ben iade yaapabilirmiyim taksitle ödedim

Yapabilirsin ama hem onlar yokuşa sürebilirler hem de iadenin gerçekleşmesi vakit alır. Bir de mağazadan alışverişlerde online alışveriş haklarının çoğu geçmiyor örneğin "14 gün sorgusuz iade" gibi.

Vermek istemezseniz bir şey daha soracağım rahatsız ediyorum, şimdi ben babamla görüşüp iade ile ilgili mağazayla mı görüşeyim ya da daha olan oldu edasıyla önüme mi bakayım ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
hem de iadenin gerçekleşmesi vakit alır
Hepsiburada üzerinden yaptığım taksitli bir alışverişi iptal ettiğimde ertesi akşam taksit miktarı iade edilmişti. (aldıktan 2-3 saat sonra iade etmiştim)
Bu arkadaşın durumu nasıl olur bilmiyorum fakat bence denemekten zarar gelmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…