Ryzen 5 5600 sistem ne kadar eder?

TheLenta

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemimi ortalama 1 senedir kullanmaktayım. Anakart, RAM, HDD 3 senedir kullanmaktayım. Ekipmanlar ve monitör dahil her şeyiyle satmayı düşünüyorum. İkinci el piyasasını hiç bilmiyorum. Ben sistemi alırken sanırım 30K civarına gelmişti. Ortalama ne kadar fiyat belirtmeliyim?

CPU: Ryzen 5 5600.
GPU: Sapphire RX 7600XT.
Anakart: Gigabyte A320M S2H.
RAM: Neo Forza 8x2 3200 MHz.
SSD: Kingston 500 GB.
HDD: Seagate 1 TB 7200 RPM.
Kasa: MSI MAG Forge M100a.
PSU: Cooler Master MWE V2 750 80+
Monitör: AOC 24G2sp 23.8
Fare: Razer DeathAdder V2 Mini.
Klavye: Redragon K617 SE.
Kulaklık: Havit Gamenote H2000p.
Mousepad: Klasse Longteng Huoyun Gaming.

Son düzenleyen: Moderatör:
22-26 arası

27k-30k eder yine diye düşünüyorum

HDD'nin sizde kalmasında fayda var hocam güvenlik açısından. Fiyatta zaten fazla fark yaratmayacaktır.

Fiyat konusunda ise ekipmanları ayrı ayrı satman daha kârli olur. Bir de alıcı kitlen yükselir. Komple sistem almak isteyen sayısı daha azdır.

Sıfırı 30 zaten çok çok temizse belki 27.

Sistemi aldığımdan bu yana piyasayı hiç takip etmiyorum hocam. 1 sene önce o fiyata almıştım. Şu an ne kadar fark eder bilmiyorum. Sistemde hiçbir sıkıntı yok bilgisayarıma hep gözüm gibi baktım. Kablolamasından bütün bakımlarına kadar kendim yaptım.

Ekran kartı kaç gb?
16 GB.

Mantıklı hocam. HDD bende kalabilir problem değil. Zaten aldığımda 200-300 TL gibi bir fiyata almıştım. Ekipmanları ayrı ayrı satabilirim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…