Ryzen 5 5600 sistem önerisi

271621

Kilopat
Zamanın Tanığı
Merhaba arkadaşlar. Yeni toplamaya başladığım sistem için sizlerden öneri bekliyorum. Şu anki hali nasıldır? Şu an bir süre idare eder mi ve bu sisteme önerebileceğiniz maximum destekleyeceği ve ekran kartı ( NVIDIA ) ve PSU modeli nedir?

Kasa: MSI M100R ( mATX kasa )
İşlemci: Ryzen 5 5600.
CPU soğutucu: AMD Wraith Prism.
Anakart: ASUS TUF B550M-E Wi-Fi
PSU: Corsair VS550 (2018) 80+
RAM: 2x8GB XPG D41 3200MHz RAM.
Ekran kartı: Galax 1650 Super. (Şu anlık.)

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar bütçeniz var? Hazır sistem alabiliyor musunuz?

10.000TL ayırabilirim. Hazır sistemden ziyade hoşuma giden parçaları satın aldım. Sadece şu an bu ekran kartı idare eder mi? Yeni bir ekran kartı almak istersem maximum hangisini almalıyım ve PSU değiştirmeli miyim bunları sizlerden öğrenmek istiyorum.

1650 super full hd'de orta ayarlarda çoğu oyunu akıcı oynatabiliyor. O güç kaynağı iyi bir güç kaynağı değil. Özellikle 200 watt üstü tdpsi olan kartlarla ben o güç kaynağını kullanmazdım.
Bilgisayarın şu anki halinde bir sıkıntı yok.

1650 Super Full HD'de orta ayarlarda çoğu oyunu akıcı oynatabiliyor. O güç kaynağı iyi bir güç kaynağı değil. Özellikle 200 watt üstü TDP'si olan kartlarla ben o güç kaynağını kullanmazdım.
Bilgisayarın şu anki halinde bir sıkıntı yok.

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Peki ekran kartı ve PSU'yu yükseltmek istesem bu sistemde hangi RTX serisi ekran kartını kullanabilirim ve minimum kaç watt PSU kullanmalıyım?

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Peki ekran kartı ve PSU'yu yükseltmek istesem bu sistemde hangi RTX serisi ekran kartını kullanabilirim ve minimum kaç watt PSU kullanmalıyım?
İstediğiniz herhangi bir ekran kartını kullanabilirsiniz. Güç kaynağı wattı da hangi ekran kartını seçtiğinize göre değişir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı