Ryzen 5 5600 sistemde FIFA 23 başlatınca ekran gidiyor

mustafa0789

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem satın aldım ve elime ulaşınca kontrollerini yapıp oyun yüklemeye başladım.
Sistem özelliklerim:

- AMD Ryzen 5 5600 4.40 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci.
- Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 bit ekran kartı.
- Gigabyte A520M h 5000MHz(OC) RGB M.2 AM4 mATX anakart.
- Goodram ırdm Pro 16 GB(2x8) Deep Black 3600MHz CL18 DDR4.

League of Legends ve Dying Light 2 de herhangi bir problem çıkmadı yalnız FIFA 23 açmaya çalıştığımda bazen giriş ekranında kalıyor ve ekran gidiyor, mouse ve klavyenin ışıkları açılıp kapanıyor, ve kasadaki fan son hızda çalışmaya başlıyor. Çözüm olarak; sertifikaları tekrardan yükledim, EA hile programını kaldır yükle yaptım, yönetici olarak çalıştır işaretledim ne yaptıysam olmadı. PC de henüz antivirüs programı yok. Son olarak AMD'nin adrenalin 23.4.3 driverini yüklemiştim ne zaman FIFA açsam devre dışı kalıyor açamıyorum. O kapanınca da FIFA da driver güncelle hatası alıyorum. Başına gelip çözebilen varsa yardım etsin oyundan soğudum iyice.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle FIFA 23 mağdurları grubuna hoş geldiniz. Maalesef dünyanın en iyi sistemiyle de oynasanız oyun problemli. Fan açma sebebi o esnada işlemci ve ekran kartına yük bindiği için sıcaklık seviyesi sebebiyle fan hızı artıyordur. Bende de oldu bu şekilde gecikme ama birkaç dakika bekleyince açıldı. Açılmadığında da Görev Yöneticisi'nden sonlandırıp tekrar açtım. Steam üzerinden dosya doğrulayıp tekrar denet misin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı