Ryzen 5 5600 sisteme RX 9070 XT takılır mı?

Peki normalde nvidia alma hayalim vardi ama amd iyi diyolar. Bu fsr felan goruntuyu cok kotu yapiyodu ve raytracingi berbatti. Onlar duzgun mu 9070 xt de

Eskiye göre çok daha iyi durumda şu anda. Sadece oyun oynayacağınız için hem işlemcide hem de ekran kartında AMD en mantıklısı. 9070XT zaten 5070ti ile yarışıyor.

Peki ustadlarim mevcut kasam bu. Buna sadece 9070xt r7 7800x3d ve ddr 5 32 ram eklesem okey mi sizce. Psu olsun sogutucu olsun dursun mu. Anakart degiscek tabi birde.

Peki ustadlarim mevcut kasam bu. Buna sadece 9070xt r7 7800x3d ve ddr 5 32 ram eklesem okey mi sizce. Psu olsun sogutucu olsun dursun mu. Anakart degiscek tabi birde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-11-22-17-42-531_com.sahibinden.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 4
Peki ustadlarim mevcut kasam bu. Buna sadece 9070XT R7 7800x3D ve DDR 5 32 RAM eklesem okey mi sizce. PSU olsun sogutucu olsun dursun mu? Anakart değişecek tabii bir de.

PSU nuz güzel çok değişime gerek parça gözükmüyor. Kasa modeliniz çok beğenmedim isterseniz değişebilirsiniz 358mm genişliği var 9070 XT alacağınız modelin uzunluğuna dikkat edin.

PSU nuz güzel çok değişime gerek parça gözükmüyor. Kasa modeliniz çok beğenmedim isterseniz değişebilirsiniz 358mm genişliği var 9070 XT alacağınız modelin uzunluğuna dikkat edin.
Power devilin 3 fan karti takili su an baya da bisluk var sorun olcagini sanmiyorum. Peki sizce ilk ekran kartini alip ilerde yavas yavas cpu anakart v.s fegismek mantikli mi. Oyle yada boyle darbogaz olsa da bana oyunlari 2 k ultra raytracingli oynatir mi ne dersiniz

Yapılabilir. Darboğaz bir sorun teşkil etmez kullanılabilir. Sadece can sıkan bir şey.

Evet evet tabiki ama soyle bisi var 90 k harcamaktansa su an 30 k hatta mevcut kartimi satip 20 k ya denk getirirce. Evet oyunlar full raytracing 160 fps vermez ama 100 verir ve yine de oynatir. Ayrica ileride cpu yukseltmesiyle de cozebiliri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…