Ryzen 5 5600 ve B450M en ucuz nereden bulunur?

estexa

Picopat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600 ve B450M en ucuz nereden bulunur? 2.el alımda sorun olur mu? 2.el alırsam ne kadar fiyat farkı olur?

Ryzen 5 5600, GTX 1660 Ti ile darboğaz yapar mı?

Darboğaz hiçbir şekilde olmaz.
2. el alırken satıcıya dikkat etmeniz lazım.

3K civarına 5600 ve 1.5-2K arasına da B450 bulunabilir. İşlemcide kolay kolay sorun olmaz da anakartın çalıştığından emin olunup alınması daha iyi olur.
5600 çok güçlü bir işlemci. Çok daha yüksek ekran kartlarını besleyebilmekte.

Darboğaz hiçbir şekilde olmaz.
2. el alırken satıcıya dikkat etmeniz lazım.
3K civarına 5600 ve 1.5-2K arasına da B450 bulunabilir. İşlemcide kolay kolay sorun olmaz da anakartın çalıştığından emin olunup alınması daha iyi olur.
Hocam bilginiz varsa en iyi b450m hangisi çok fazla marka model var kafam yandı anaksrtı sıfır alırım 2500 2.el sıfırı 2900de ucuz işlemci bulursam iyi olur.

Arkadaşım AM5 geçmek için, işlemci anakart ram, aynı kişiye sattı. Hepsi tertemizdi. Benzer bulursanız 2. el daha mantıklı. 1660 ti ile darboğaz yapmaz.

Arkadaşım AM5 geçmek için, işlemci anakart RAM, aynı kişiye sattı. Hepsi tertemizdi. Benzer bulursanız 2. el daha mantıklı. 1660 Ti ile darboğaz yapmaz.

Hocam öğrenciyim ne kadar fiyat farkı o kadar kâr ama 2.elden anlamıyorum biri elimden tutsa beraber baksam diyeceğim biri de yok.

Hocam öğrenciyim ne kadar fiyat farkı o kadar kâr ama 2.elden anlamıyorum biri elimden tutsa beraber baksam diyeceğim biri de yok.
Çok bir olayı yok aslında, uğraşmamak için benzer şekilde geçiş yapacak satıcı bulursanız gidip adreste test edersiniz, ya da testleri ister paylaşırsınız burada da yardımcı olunur. İşlemci ram anakart test rehberleri inceleyebilirsiniz biraz. AM4 için 0 almanızı önermem, sistem yükseltiyor herkes piyasada çok ürün var.

2.el yolu gözüktü o zaman sağolun hocam

Ben bunları 2. elden 6 bin TL'ye aldım, RX 5700 XT ekran kartı da aldım 6200e denk geldi o da perşembe günü gelecek ekran kartı. İyi midir? Toplamda 12200 tlye denk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…