Bu sistemi gördüm sadece islemciyi Ryzen 5 5600 yaptim özelleştirerek.
Ve fiyat 10.000 TL'den 10.918 TL oldu sistem alınır mı? Valorant girecegim ileriye yönelik bilgisayar toplamak istiyorum fiyatına göre alınır mı butçem 15k.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Pckolik - Pc Toplama Sihirbazı değişikleri gözüküyor mu gözükmüyorsa yazın lütfen. Bu sistem çok daha iyi. Mantiste alınabilir ama ileride yükseltme yapılacağı zaman anakart sıkıntı çıkarabilir.
Ekran kartı tercihi çok önemli AMD'nin cidden sıkıntıları oluyor 10 15 FPS fazla alacağım diye bence AMD'ye yönelmeyin derim. NVIDIA cidden başaralı. Bu arada uzun süre Amd ekran kartı kullandım farkı geçince anladım.
Ekran kartı tercihi çok önemli AMD'nin cidden sıkıntıları oluyor 10 15 FPS fazla alacağım diye bence AMD'ye yönelmeyin derim. NVIDIA cidden başaralı. Bu arada uzun süre Amd ekran kartı kullandım farkı geçince anladım.