emregnss Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 32 30 Mart 2023 #1 Hazır sistem arıyorum. Maksimum bütçe 16.5 yardımcı olabilir misiniz? Sistem falan çıkar gözden kaçırırız. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
Hazır sistem arıyorum. Maksimum bütçe 16.5 yardımcı olabilir misiniz? Sistem falan çıkar gözden kaçırırız.
furkan293 Femtopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com pckolik
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com pckolik
A aristoday Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 RX6600 düşünersen bir bak derim, fiyatı gayet iyi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
RX6600 düşünersen bir bak derim, fiyatı gayet iyi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
emregnss Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 32 30 Mart 2023 #4 aristoday dedi: RX6600 düşünersen bir bak derim, fiyatı gayet iyi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Amd ye olan güvensizlikten dolayı şüphe bırakmamak için nvidia tercihim ya yoksa çoktan almıştım iyi sistemler var furkan293 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com pckolik Genişletmek için tıkla... Dün 15.5 du. Psu iyi değil yoksa almıştım bunu
aristoday dedi: RX6600 düşünersen bir bak derim, fiyatı gayet iyi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Amd ye olan güvensizlikten dolayı şüphe bırakmamak için nvidia tercihim ya yoksa çoktan almıştım iyi sistemler var furkan293 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com pckolik Genişletmek için tıkla... Dün 15.5 du. Psu iyi değil yoksa almıştım bunu