Elektronik Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 Ti sistem 22.000 TL

Sırf kas gücü ve VRAM için alınmaz bence. Optimizasyon açısından zaten NVIDIA daha iyi. Teknoloji açısından da.
Gönül rahatlığı ile nvidia yerine amd seçebileceğin tek seçenek 4070ti yerine 7900xt olduğunu düşünüyorum. FSR 3.0 ve amd frame generation da geleceği için daha iyi bir seçenek olacaktır öylesine bir bilgiydi.

FSR 3.0'ın DLSS 3.0 kadar olacağını gram düşünmüyorum. Frame generation ise hala kesin değil. Eğer getirmezlerse kendi kafalarına sıkarlar.

FSR 3.0'ın DLSS 3.0 kadar olacağını gram düşünmüyorum. Frame generation ise hala kesin değil. Eğer getirmezlerse kendi kafalarına sıkarlar.
Sıkmak istemeyecekleri için getirmek zorundalar. FSR 3.0 ile çok fark olacağını düşünmüyorum. Neredeyse 2 katı vram farkı var.

Sıkmak istemeyecekleri için getirmek zorundalar. FSR 3.0 ile çok fark olacağını düşünmüyorum. Neredeyse 2 katı VRAM farkı var.

DLSS 2.0'a bile adamakıllı bir rakip değildi FSR 2.0. Ben açıkçası DLSS 2.0'ın bir tık üstü olacağını düşünüyorum.

DLSS 2.0'a bile adamakıllı bir rakip değildi FSR 2.0. Ben açıkçası DLSS 2.0'ın bir tık üstü olacağını düşünüyorum.
O kadar da değil hocam . Ama bilemeyiz tabi. Dlss 3.0 ile 100 fps alınırken fsr 3.0 ile 90 olabilir.

GAINWARD GEFORCE RTX 4060TI GHOST 8GB GDDR6X 128 BIT EKRAN KARTI

Ne kadar kaliteli olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…