Elektronik Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 Ti sistem 22.000 TL

Bu sistemlere neden adamakıllı özelleştirme eklemiyorlar sırf şu dandik kasalar yüzünden almaya elim gitmiyor.

Thermaltake kotu mu ki? Mesh olsun yeter yani, mesh kasa. Guzel de gozukuyor.

Merhaba bu sistemi aldım, yanına soğutucu olarak da gelbura.com'dan SE-214-XT aldım yeterli olur mu?

Thermaltake kotu mu ki? Mesh olsun yeter yani, mesh kasa. Guzel de gozukuyor.
Güzel kasa

Konudan bağımsız olacak ama Remnant 2'de stabilizasyon ne durumda hocam? İşlemciye ve ekran kartına binen yükler dengeli mi? Oyunun grafikleri, atmosferi falan gözüme çok hoş geldi. Eğer stabil bir oyunsa almak istiyorum.

Son düzenleme:
Normalde 6600 mü 3060 mı / 6600 XT-6650 XT mi 3060 Tİ mi deseniz AMD ama bunda NVİDİA derim...

Arkadaslar sistem geldi, şimdi nasıl kurulum yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mi neler yapmam gerekli. Simdiden tesekkurler

Arkadaşlar sistem geldi, şimdi nasıl kurulum yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mi neler yapmam gerekli. Simdiden teşekkürler.

Oncelikle ekran kartini video izleyerek takin ve ekran kartini kasanin dis tarafindan vidalayin 2 tane vidayla. Tabii ekran kartinin guc kablosunu da takin. Guc kablosunu ekran kartini taktiginiz an takin vidalamadan once. Ondan sonra kasanin arkasindan gerekli kablolari takarak, monitore ve ekran kartina DP ya da HDMI kablosunu takarak acmayi deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar sistem geldi, şimdi nasıl kurulum yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mi neler yapmam gerekli. Simdiden teşekkürler.

Windows kurulu gelmediyse BIOS ekranindan Windows kurulu USB bellek ile kurulum yapmaniz lazim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…