Ryzen 5 5600 ve RX 6700 XT için 550W PSU yeterli mi?

Ben de bu yükseltmeleri yapıp aynı sistemi almayı düşünüyorum ama bu dediğiniz durum bir sıkıntı yaratır mı yoksa sadece siz mi rahatsız oldunuz?

Bende aynı sistemi sipariş verdim 3 gündür kafama takıldı 550watt yeter mi diye bı sıkıntı çıktı mı?

Bende aynı sistemi sipariş verdim 3 gündür kafama takıldı 550watt yeter mi diye bir sıkıntı çıktı mı?

Ben bilmiyorum sorun ekran kartı mı yoksa güç le mi alakalı sistem kapanıp yeniden başlatıyordu bir oyunda değil Witcher olsun Forza olsun.

Şuanda 550w yeterli mi bende İşlemci ve Ekran kartımı update edicem 6700xt ve ryzen 5 5600 ile...

5600 ve 6700 XT kullanıyorum uzun süredir. Hiçbir şekilde sistem kapanması sorunu yaşamadım oyunlarek

5600 ve 6700 XT kullanıyorum uzun süredir. Hiçbir şekilde sistem kapanması sorunu yaşamadım oyunlarda.
Peki FPS drop tarzı şeyler oldu mu ? Çünkü kendi sitelerinde 6700xt için minimum önerilen 650w Ama ekstra olarak PSU değiştirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…