Ryzen 5 5600 ve RX 7600 sistem nasıldır?

APOLLO3406

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd ryzen 5 5600 Sapphire rx 7600 8 gb gigabyte a520mkv2 lexar thor 2x8 gb ram 3200 crucial p3 plus 1 tb sdd fazeon f1
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda sistem aldım: Ryzen 5 5600, RX 7600 8 GB, 16 GB RAM DDR4, 1 TB M.2 SSD. Dengeli bir sistem midir, yoksa en yakın zamanda değiştirmem gereken parça var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda sistem aldım: Ryzen 5 5600, RX 7600 8 GB, 16 GB RAM DDR4, 1 TB M.2 SSD. Dengeli bir sistem midir, yoksa en yakın zamanda değiştirmem gereken parça var mıdır?

Aldığın hazır sistemin linkini atarmısın ayrıca kaç'a aldın.

Vatan hesabına giriş yap siparişlerim kısmından bütün sistemi SS alıp at.

Mağazadan aldim ama istersen teker teker her şeyin markasını sana atabilirim RAM SSD falan.

1080p orta düşük ayarlarda sorun yaşamazsın. İllaki upgrade yapacaksan bütçen fazlaysa ekran kartı al, sonra AM5 geçersin. önemli bir değişiklik gerek yok PSU falan kötü değilse.

PSU Fazeon marka 650W ben illa yükseltmek istemiyorum sadece ilk defa bu kadar emek verip böyle sistem aldim ve yıllarca gitmesini istiyorum.

PSU Fazeon marka 650W ben illa yükseltmek istemiyorum sadece ilk defa bu kadar emek verip böyle sistem aldim ve yıllarca gitmesini istiyorum.

Kullanım şekline bağlı Valorant tarzı oyunlar rahatlıkla gider yüksek GPU ve VRAM gereksinimli oyunlarda ise zorlanır fakat FSR ile falan idare edecektir. PSU degişmek isteyebilirsin.

Kullanım şekline bağlı Valorant tarzı oyunlar rahatlıkla gider yüksek GPU ve VRAM gereksinimli oyunlarda ise zorlanır fakat FSR ile falan idare edecektir. PSU degişmek isteyebilirsin.

Anladim teşekkür ederim tavsiyen icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…