Ryzen 5 5600 vs i5 11400F

Zaten bu dediğiniz işlemcileri alınca mecbur yanına soğutucu almak zorunda kalacaksınız o yüzden 5600x yerine sıfır 5600 + güzel bir hava soğutucu alın ve keyfinize bakın. Ha OC ile uğraşan bir insan değilseniz hem yeni bir anakart alın 11400f ve güzel bir soğutucu ile işinizi de tamamlayabilirsiniz. 11400f ile 5600 arasında AAA oyunlarda çok bir fps farkı olmuyor. FPS farkı çoğunlukla cs:go , r6 , valorant , pubg gibi oyunlarda oluyor.

Zaten bu dediğiniz işlemcileri alınca mecbur yanına soğutucu almak zorunda kalacaksınız o yüzden 5600x yerine sıfır 5600 + güzel bir hava soğutucu alın ve keyfinize bakın. Ha OC ile uğraşan bir insan değilseniz hem yeni bir anakart alın 11400f ve güzel bir soğutucu ile işinizi de tamamlayabilirsiniz. 11400f ile 5600 arasında AAA oyunlarda çok bir fps farkı olmuyor. FPS farkı çoğunlukla cs:go , r6 , valorant , pubg gibi oyunlarda oluyor.
Genelde dediğiniz oyunları oynuyorum hangisi daha iyi online FPS oyunlarında?
Arkadaşlar Ryzen 5600 + soğutucu almaya karar kıldım teşekkür ederim.

Genelde dediğiniz oyunları oynuyorum hangisi daha iyi Online FPS oyunlarında?

Intel tekli çekirdek konusunda genelde önde oluyor bu da CS:GO gibi oyunlara etki ediyor. AAA oyunlarda ikisi de eşittir. Tavsiyem tasarruf yapmak istiyorsanız ve bulabilirseniz temiz garantili, faturalı, kutulu, pinleri sağlam 5600 alıp yanına kaliteli B450 almanız. Bütçe sıkıntım yok derseniz 11400F'de alabilirsiniz.

Genelde dediğiniz oyunları oynuyorum hangisi daha iyi online FPS oyunlarında?
Arkadaşlar Ryzen 5600 + soğutucu almaya karar kıldım teşekkür ederim.
Onu belirtmemişim, Ryzen 5 5600 dediğim oyunlarda daha önde. Youtube videolarını izleyerek öğrenebilirsiniz zaten.

Son düzenleme:
Intel tekli çekirdek konusunda genelde önde oluyor bu da CS:GO gibi oyunlara etki ediyor. AAA oyunlarda ikisi de eşittir. Tavsiyem tasarruf yapmak istiyorsanız ve bulabilirseniz temiz garantili, faturalı, kutulu, pinleri sağlam 5600 alıp yanına kaliteli B450 almanız. Bütçe sıkıntım yok derseniz 11400F'de alabilirsiniz.
Dediğin durum tam tersi. 5600 hem tekli çekirdek gücü hem de önbellek avantajından dolayı 11400F'ten çok daha önde. AAA oyunlarda fark azalıyor.

11400F'i bizzat kullanıyorum. 5600'den rekabetçi oyunlarda çok daha geride. Nedeni önbellek ve tekli çekirdek gücünün 5600'den daha kötü olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı