the.OA Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #11 İÅlemcilerde L1, L2 ve L3 Ãnbellek Nedir? İÅlemcilerde sıkça karÅımıza çıkan L1 , L2 ve L3 Ãnbellek kavramlarını nedir, ne iÅe yarar? Ucuz bir dizüstü bilgisayardan tutun, pahalı ve çok iÅlemcili www.technopat.net 2FPS yaşam dedi: Peki L1-L2-l3 farkları nedir ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Detaylı biraz hocam yani tam olarak bilen kişi sayısı azdır ve burada anlatılması zor olduğunu düşündüm de bu linki attım, yanlış anlaşılma olmasın.
İÅlemcilerde L1, L2 ve L3 Ãnbellek Nedir? İÅlemcilerde sıkça karÅımıza çıkan L1 , L2 ve L3 Ãnbellek kavramlarını nedir, ne iÅe yarar? Ucuz bir dizüstü bilgisayardan tutun, pahalı ve çok iÅlemcili www.technopat.net 2FPS yaşam dedi: Peki L1-L2-l3 farkları nedir ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Detaylı biraz hocam yani tam olarak bilen kişi sayısı azdır ve burada anlatılması zor olduğunu düşündüm de bu linki attım, yanlış anlaşılma olmasın.
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2023 #12 the.OA dedi: İÅlemcilerde L1, L2 ve L3 Ãnbellek Nedir? İÅlemcilerde sıkça karÅımıza çıkan L1 , L2 ve L3 Ãnbellek kavramlarını nedir, ne iÅe yarar? Ucuz bir dizüstü bilgisayardan tutun, pahalı ve çok iÅlemcili www.technopat.net Detaylı biraz hocam yani tam olarak bilen kişi sayısı azdır ve burada anlatılması zor olduğunu düşündüm de bu linki attım, yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis teşekkür ederim
the.OA dedi: İÅlemcilerde L1, L2 ve L3 Ãnbellek Nedir? İÅlemcilerde sıkça karÅımıza çıkan L1 , L2 ve L3 Ãnbellek kavramlarını nedir, ne iÅe yarar? Ucuz bir dizüstü bilgisayardan tutun, pahalı ve çok iÅlemcili www.technopat.net Detaylı biraz hocam yani tam olarak bilen kişi sayısı azdır ve burada anlatılması zor olduğunu düşündüm de bu linki attım, yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis teşekkür ederim
kingslayer14 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 521 1 Ağustos 2023 #13 Hocam bütçeniz 7000 ise 5600X veya i5 13400F alın bir de yanında soğutucu alırsınız.
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2023 #14 kingslayer14 dedi: Hocam bütçeniz 7000 ise 5600X veya i5 13400F alın bir de yanında soğutucu alırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki soğutucu ne önerirsiniz?
kingslayer14 dedi: Hocam bütçeniz 7000 ise 5600X veya i5 13400F alın bir de yanında soğutucu alırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki soğutucu ne önerirsiniz?