IReally Centipat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2023 #11 610288 dedi: HDD daha önceden var mıydı? Eğer önceden almadıysan, HDD alma. SSD'yi önceden aldığını söylemişsin. Elinde ne varsa sistemi kur geç. APU sistemleri ben de severim, geçen aylarda 5600G'li bir sistem toplamıştım arkadaşıma. Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşşkürler
610288 dedi: HDD daha önceden var mıydı? Eğer önceden almadıysan, HDD alma. SSD'yi önceden aldığını söylemişsin. Elinde ne varsa sistemi kur geç. APU sistemleri ben de severim, geçen aylarda 5600G'li bir sistem toplamıştım arkadaşıma. Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşşkürler
F forfaceitt Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #12 6158 TL'ye nasıl geliyor, 2. el mi acaba?
IReally Centipat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2023 #13 forfaceitt dedi: 6158 TL'ye nasıl geliyor, 2. el mi acaba? Genişletmek için tıkla... Amerikadan Azerbaycan kargo yolu ile efendim
forfaceitt dedi: 6158 TL'ye nasıl geliyor, 2. el mi acaba? Genişletmek için tıkla... Amerikadan Azerbaycan kargo yolu ile efendim
F forfaceitt Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #14 Ben de aynı sistemi almayı düşünüyorum da tanıdığınız birisi aracılığı ile mi aldınız? Eğer öyle değil ise link paylaşma şansınız var mı? IReally dedi: Amerikadan Azerbaycan kargo yolu ile efendim Genişletmek için tıkla...
Ben de aynı sistemi almayı düşünüyorum da tanıdığınız birisi aracılığı ile mi aldınız? Eğer öyle değil ise link paylaşma şansınız var mı? IReally dedi: Amerikadan Azerbaycan kargo yolu ile efendim Genişletmek için tıkla...
IReally Centipat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #15 Amazon Amerikadan efendim forfaceitt dedi: Ben de aynı sistemi almayı düşünüyorum da tanıdığınız birisi aracılığı ile mi aldınız? Eğer öyle değil ise link paylaşma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla...
Amazon Amerikadan efendim forfaceitt dedi: Ben de aynı sistemi almayı düşünüyorum da tanıdığınız birisi aracılığı ile mi aldınız? Eğer öyle değil ise link paylaşma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla...