Ryzen 5 5600G APU sistem toplanır mı?

GotfnX

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ryzen 5600G. 4426TL.
(!)ASRock B550M-HDV
(!) G.Skill 2x8 3600MHz DDR4.
(!)128 GB Fury SSD + 500GB HDD.
Dark Diamond Pro mesh kasa. 1150TL.
Aerocool Cylon 500W 80+. 1200TL.
Snowman m200. 450TL.

Şimdi arkadaşlar bu sistemi toplama amacım 10. sınıfım ve Visual Studio C# Arduino gibi programlar için ve Left 4 Dead 2, CS 1.6, ETS 2 gibi bazı oyunlar için kullanacağım.
Yanında (!) işareti olanlar şu an evde bulunan ve kendi para biriktirerek aldıklarım.

7500TL ailem bana destek vereceklerini söyledi. Yani bu sistem bana 7500TL'ye patlamış olacak. Aslında 11000TL ama kendi aldıklarımı saymıyorum.

Bu bütçede, aldığın parçaları da sayarsak daha iyi bir alternatif yok. Belki ikinci ele yönelirsen bir şeyler çıkabilir ama çok fark edeceğini sanmıyorum.

Ben aktif olarak kullanıyorum biraz farklı halini, şu ana kadar üzmedi, RX 6500 XT takacağım canavar olacak.

Ben aktif olarak kullanıyorum biraz farklı halini, şu ana kadar üzmedi, RX 6500 XT takacağım canavar olacak.

Benim de çok oyun şeyim yok. Sadece arkadaşlar oyuna girerse öyle. Zaten çok güzel bir bilgisayarım olmadı bu zamana kadar 10 yıllık bir ASUS laptop var. 999 kere içini aç sök tak ederek 10 yıl yedim onu.

Benim de çok oyun şeyim yok. Sadece arkadaşlar oyuna girerse öyle. Zaten çok güzel bir bilgisayarım olmadı bu zamana kadar 10 yıllık bir ASUS laptop var. 999 kere içini aç sök tak ederek 10 yıl yedim onu.

Çok oyun oynamam diyorsanız alabilirsiniz, oynasanızda Valorant, CS 2 gibi oyunlarda üzmüyor.

Çok oyun oynamam diyorsanız alabilirsiniz, oynasanızda Valorant, CS 2 gibi oyunlarda üzmüyor.

Valorant oynamayı çok düşünmüyorum. Bana biraz böyle nasıl desem çok karışık geliyor. Karakterler özellikleri oyuncuların pek iyi olmaması gibi. Ama CS2 oynarken kendimi daha mutlu hissediyorum. Çünkü basit bir mantığı var silah al ve hücum.

2 senedir 5600g li apu sistem kullanıyorum.VS,VScode sql server docker vs hiç bir yazılımla alakalı tool-ide de problem yaşamazsın ve saydığın tüm oyunları problemsiz oynarsın.

2 senedir 5600Gli APU sistem kullanıyorum. Vs, VS Code SQL server docker vs hiçbir yazılımla alakalı tool-IDE de problem yaşamazsın ve saydığın tüm oyunları problemsiz oynarsın.

Bende APU sistem almayi planliyorum elimde R7 360 2 GB ekran karti var onu takarsam daha iyi olur mu PC yoksa 5600G'nin icindeki ekran karti daha mı iyidir takacagim karttan bir de uzun sùredir kullanmiyorum karti bozulmussa eger durdugu yerde PC'ye takarsam bir zarari olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…