Ryzen 5 5600G Hazır PC alınır mı?

FarukToprak

Hectopat
Selamünaleyküm. 7-10k arası bir bütçem var, bilgisayardan çok anlamadığım için hazır kasa almak istiyorum. Daha iyisi vardır ya da alacağım kasa güçsüz olabileceği için sizlere danışmak istedim. Sistem özellikleri;

AMD Ryzen 5 5600G işlemci
Gigabyte A520M k V2 1.0 DDR4 mATX anakart
Kingston Fury Beast KF432C16BB/8 8 GB DDR4 3200MHz RAM (2 adet)
Kingston NV2 SNV2S/500G 500GB PCI-e gen 4x4 NVMe M.2 SSD disk
Frisby FC-8965G 400W kasa

Bu sistem 9.7k tutuyor. En bilindik sitelerde var zaten link versem sıkıntı olur mu bilmiyorum ama.
Değiştir dediğiniz şunu alabilirsin veya bunun yerine şunu yap dediğiniz şeyler varsa sizlerden ricam yazmanız, şimdiden teşekkürler

Hocam 10.5 civarına RX 66600 sistemler düşüyor, onları bekleyin derim. Ayrıca o kasa ve PSU berbat.

PSU kötü, onun dışında fena değil gibi. Zaten her şeye zam geliyor, ideal sistem.

sizin dediğiniz mantıkta tek tek toplamam mı gerekiyor yoksa hazır sistemlerde var mı?

Düzgün hazır sistem bulamadım. Tek tek toplamanız daha iyi olur.

veya

veya

teşekkürler

hacı bu sistem parçalarının uyumlu olması gerekiyo sanırım. benim bu konuda bilgim çok az
alırım arıza çıkar alsam nasıl birleştircem takcam etcem bilmiyorum dediğin doğru en mantıklısı en ucuz yerden tek tek almak ama nasıl yapıcam bi fikrim yok :/

discord veya herhangi bir iletişim aracı paylaşma imkanınız varmı daha anlaşılabilir olur

Son düzenleme:

İnternetten rehberlere bakarak yapabilirsiniz veya bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz. Bilgisayarcıya götürecekseniz gözünüzün önünde yapılmasını rica edin. BIOS güncellemesi gerekmeden görüntü alabilmek için bu anakarta bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…