Ryzen 5 5600G RTX 4060 sistem CS2'de düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Darkke2

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
Kioxia 1tb m.2 ssd
Ekran kartı
Rtx 4060 8gb
Anakart
ASRock B550M-HDV
İşlemci
Amd ryzen 5 5600G
RTX 4060 sistemle CS2'de rekabetçi'de 70-100 FPS arası alıyorum hatta bazen FPS düşmesi oluyor FPS 50'ye falan düşüyor. Ne yapmam lazım NVIDIA driverim de güncel en son Game Ready sürücüsünü kullanıyorum. Ve oyun içi ayarlarını düşürsemde düzelmiyor dahası NVIDIA'dan güç yönetimi modunu yüksek performans yaptım, Görev Yöneticisi'nden CS2'ye öncelik verdim, oyunun başlatma seçeneklerine -high -novid -Threads 6 yazdım gene düzelmedi. Diğer oyunlarda almam gereken FPS'i alıyorum.

Oyun başlatma seçeneklerine threads komutu yazma. Yazacaksanda bu kadar düşük yazma. İşlemcinde 12 thread var ama sen 6 tanesini kullanmasına izin vermişsin. Onu 12 yap. Bir de oyun içinde çoklu CPU kullanımına dair bir ayar olacaktı. Eğer bulabilirsen onun açık olduğuna emin ol.

Oyun başlatma seçeneklerine Threads komutu yazma. Yazacaksanda bu kadar düşük yazma. İşlemcinde 12 thread var ama sen 6 tanesini kullanmasına izin vermişsin. Onu 12 yap. Bir de oyun içinde çoklu CPU kullanımına dair bir ayar olacaktı. Eğer bulabilirsen onun açık olduğuna emin ol.

İşlemci 6 çekirdek ve çoklu CPU ayarı dediğin oyunda yok.

İşlemci 6 çekirdek ve çoklu CPU ayarı dediğin oyunda yok.
Biraz daha açayım bari.
İşlemcin 6 çekirdek ve 12 thread içeriyor. CS2'de -thread 6 başlatma kodunu girersen toplam kapasitesinin yarısı ile kısıtlamış oluyorsun. Senin sorununun çözümü buradan geçmiyorsa bile gereksiz ve hatta yanlış bir kod girmişsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı