Ryzen 5 5600G sistem nasıl?

1mertsahin12

Centipat
Daha fazla  
Gamepower airbender RGB CPU hava soğutucusu Kingston A400 SSDNow 240GB 2.5″ 500MB/350MB/s SATA3 SSD disk PNY XLR8 16 GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming RAM MSI B450-A Pro Max AMD B450 soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming anakart MSI Vigor GK30 klavye GM11 mouse Gaming set Preo MG21 Rainbow ışıklandırmalı mikrofonlu Gaming kulaklık Gamepower Horizon Gaming mesh panel 550W 80+ Bronze dahili PSU 4*120mm RGB fan RGB kontrolcü ve uzaktan kumanda AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz 6 çekirdek 19MB önbellek soket AM4 işlemci.

Arkadaşlar bu sistemi alacağımda ekran kartı falan yok alınır mı? Nasıl iş görür mü? SIM tarzı oyunlar oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat yazın şu konulara Allah rızası için.

Alınmaz. Ekran kartı yoksa zaten direk çöp. Bütçe vermeniz gerek.

Alınmaz. Ekran kartı yoksa zaten direkt çöp. Bütçe vermeniz gerek.
Öyle bir şey yok. Ekran kartı olmayan bilgisayar çöp falan değil. Ben de APU sistem kullanıyorum ve işimi görüyor. APU toplayıp, ileride bütçe olduğunda ekran kartı da alabilir ihtiyacı olursa. Ben ihtiyacım olmuyor diye almadım örnek olarak. Bütçe neyse söylesin, APU bir bilgisayar atarız veya toplarız.

Ekran kartı 3060 alacağım series s ile takas edeceğim başa baş

Ne diyosunuz takas edeyimmi

Son düzenleme:
Bütçe yok pc series s ile takas edeceğim kartı sonra kendim alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…