En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Bu seride problem yok denecek kadar az üstelik daha fazla performans alırsınız diğer o fiyat bandındaki sistemlere göre ama siz bilirsiniz 5600 yapıp AHORA sistemi alabilirsin.
Bu seride problem yok denecek kadar az üstelik daha fazla performans alırsınız diğer o fiyat bandındaki sistemlere göre ama siz bilirsiniz 5600 yapıp AHORA sistemi alabilirsin.
anakartı gigabyte yaptım gerek var mıydı bilmiyorum ama biostar markasını bilmediğim için değiştirdim ek olarak işlemciyi 5600 m2 ssd yi 1tb ve ekran kartını inno3d 12 gb olan versiyonunu yaptım sistem bu şekilde 15.247 TL oldu
Anakartı Gigabyte yaptım gerek var mıydı bilmiyorum ama BIOSTAR markasını bilmediğim için değiştirdim ek olarak işlemciyi 5600 M.2 SSD'yi 1TB ve ekran kartını INNO3D 12 GB olan versiyonunu yaptım sistem bu şekilde 15.247 TL oldu.