Merhaba arkadaşlar nova APU olan sistem almayı düşündüğüm sistemdi fakat bu sistemi gördüm aradaki fiyat farkında değer mi yoksa Ryzen 5 5600G almak mı mantıklı? (İlerleyen sürelerde ekran kartı takacağım fakat 3 4 ay sonra falan değil 1 2 yıl sonra takarım diye düşünüyorum.)
Merhaba arkadaşlar, nova APU olan sistem almayı düşündüğüm sistemdi fakat bu sistemi gördüm aradaki fiyat farkında değer mi yoksa Ryzen 5 5600G almak mı mantıklı? (ilerleyen sürelerde ekran kartı takacağım fakat 3 4 ay sonra falan değil 1 2 yıl sonra takarım diye düşünüyorum.)
Taksitle alacağım hocam o yüzden 2.el alamam hangi sistemi almam doğru olur ileriye dönük olmasıda önemli. Ayrıca aradaki 700 800 TL fiyat farkını hak ediyor mu?
Taksitle alacağım hocam o yüzden 2.el alamam hangi sistemi almam doğru olur ileriye dönük olmasıda önemli. Ayrıca aradaki 700 800 TL fiyat farkını hak ediyor mu?
5600G alıp 3-4 ay sonra yanına iyi bir kart alacağım diyorsan seni idare eder. Daha iyi işlemciler var 5.nesil Ryzen tarafında 5600G ile yanına RX 6700 takabilirsin.
5600G alıp 3-4 ay sonra yanına iyi bir kart alacağım diyorsan seni idare eder. Daha iyi işlemciler var 5.nesil Ryzen tarafında 5600G ile yanına RX 6700 takabilirsin.
Hocam 3 4 ay olmasa da 8 9 ay içinde almayı düşünüyorum ayrıca bu şekilde beni Valorant ve GTA 5 tarzı oyunlarda tatmin etmez mi? Ve R9 270 var elimde şu an onu taksam nasıl olur?
Hocam 3 4 ay olmasa da 8 9 ay içinde almayı düşünüyorum ayrıca bu şekilde beni Valorant ve GTA 5 tarzı oyunlarda tatmin etmez mi? Ve R9 270 var elimde şu an onu taksam nasıl olur?