Ryzen 5 5600'ten geçilecek işlemci önerisi

berat0246

Femtopat
Daha fazla  
5 5600 kullanıyorum. Daha iyi bir işlemciye geçmek istiyorum.

Sistem özelliklerini paylaşır mısınız? Bütçe?

Sistem özelliklerini paylaşır mısınız? Bütçe?

RX 6600
750 watt PSU
16 GB RAM
Hicam ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum Valorant'ta daha fazla FPS hangi işlemci aldırıyorsa onu almak isterim.

RX 6600
750 watt PSU
16 GB RAM
Hicam ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum Valorant'ta daha fazla FPS hangi işlemci aldırıyorsa onu almak isterim.

Valorant için 5600 yeterli olmuyor mu hocam? Monitörünüz kaç Hz hocam ve kaç FPS alıyorsunuz.

Valorant için 5600 yeterli olmuyor mu hocam? Monitörünüz kaç Hz hocam ve kaç FPS alıyorsun.

Valorant için 5600 yeterli olmuyor mu hocam? Monitörünüz kaç Hz hocam ve kaç FPS alıyorsunuz.

Hocam ekran kartını da 9060XT ile değiştirmeyi düşünüyorum ve olay sadece monitörün Hz değil FPS ne kadar fazla olursa gecikme o kadar az oluyor.

Hocam ekran kartını da 9060XT ile değiştirmeyi düşünüyorum ve olay sadece monitörün Hz değil FPS ne kadar fazla olursa gecikme o kadar az oluyor.

İyi de sanki 80 FPS alıyor gibi konuşuyorsunuz, belirttiğiniz sistem zaten 350+ FPS alıyordur…

Valorant için sistem yükseltmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hocam imkanınız varsa direk ddr5 e geçin daha ileri dönük olur bütçenizi zamanla artırabilirsiniz zaten kötü bir performans almıyorsunuz.

Hocam imkanınız varsa direk DDR5'e geçin daha ileri dönük olur bütçenizi zamanla artırabilirsiniz zaten kötü bir performans almıyorsunuz.

Hocam DDR 5'e geçmesi için neredeyse sistemin yarısını değiştirecek…

İyi de sanki 80 FPS alıyor gibi konuşuyorsunuz, belirttiğiniz sistem zaten 350+ FPS alıyordur…

Valorant için sistem yükseltmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hocam 310 Hz ekran kullanıyorum FPS 310 altına bazı anlarda düşebiliyor.

Hocam imkanınız varsa direk DDR5'e geçin daha ileri dönük olur bütçenizi zamanla artırabilirsiniz zaten kötü bir performans almıyorsunuz.

Onunla da uğraşmak istemiyorum tak çıkar zor iş.

Hocam DDR 5'e geçmesi için neredeyse sistemin yarısını değiştir.

AM4 de bildiğiniz iyi bir işlemci var mı mesela 5700x3D mı yoksa DDR5'e geçip 7500F almak mı daha çok FPS verir.

AM4 tarafına daha fazla masraf etmeyin. Güncellik açısından AM5 geçin kafanız rahat olsun. FPS oyunları oynuyorsanız 7500F önermem minimum 7600 alın ki aradaki farkı hissedebilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…