Ryzen 5 5600X 3060 sistem nasıldır?

zaten asıl fiyatı 10.350 tl ama ben 5600x taktım 3600 1080 p de darboğaz yaptığı için aynı zamanda sıvı soğutma takmak zorunda da kaldım fiyat uçtu tabi
1440p için bütçe varsa darboğaz yapmayabilir, 2080 gücündeki bir ekran kartını ucu ucuna besler o çözünürlükte ama sıkıntı olursa işlemciyi de aynı tutabilirsiniz, bence 2k için de potansiyeli var o kartın.
bence yok tek tek aldığın zaman tahminen fiyat 16.000 e yakın bi fiyat çıkacak
Evet biraz artıyor.

maalesef monitör alamayacağım hazırda var zaten 1080p 165 hz gayet yeterli o yüzden zaten 3600 değilde 5600x taktım

INNO3D stokta olmadığından ekran kartını Palit ile değiştirmeniz gerekiyor. Sıvı soğutma olarak bütçe yetiyorsa bunu alın:

şimdi farkettim fiyat 100 tl arttı çok sıkıntı değil sıvı soğutmayı nerelere taktırabilirim bi öneriniz var mı
Anladım, umarım gönül rahatlığıyla kullanın

Anladım, umarım gönül rahatlığıyla kullanın .
sağ olun bu arada sizin sisteminizi öğrenebilir miyim? merak ettim

Ekran kartı gayet iyi ama 10. nesil laptop CPU'ları çok ısınıyor diye duymuştum doğru mu?

Hayır tam aksine bilgisayarın ısındığını bile görmedim, Battlefield oynarken bile ekran kartı ve işlemci sıcaklığı 75-80 derece idi, soğutması gayet iyi, sizin dediğin olay 9. nesil Intel mobil CPU'larında daha çok var Coffee Lake serisinde, özellikle 9750H'ın biraz ısınma sorunu vardı genelde 90 derecelerde gezerdi de (her laptop için demiyorum soğutması iyiyse sıcaklık normal seyredebilir) 10. nesilde Intel biraz daha dengelemiş durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…