clowiax Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #21 IGhostI dedi: Evet hocam sisteminiz DDR3 ve bayağı geride kalmışsınız anakart+işlemci+RAM değişimi şart. Genişletmek için tıkla... ubiiyy dedi: Alan olmazsa 2. elden ucuza yaparsın. Genişletmek için tıkla... Yukarıda arkadaş atmış 3 tane link onları mı önerirsiniz peki ne alayım bir üçlü söyleyin bana arkadaşlar 144Hz montitor var bari 144FPS göreiym ak.
IGhostI dedi: Evet hocam sisteminiz DDR3 ve bayağı geride kalmışsınız anakart+işlemci+RAM değişimi şart. Genişletmek için tıkla... ubiiyy dedi: Alan olmazsa 2. elden ucuza yaparsın. Genişletmek için tıkla... Yukarıda arkadaş atmış 3 tane link onları mı önerirsiniz peki ne alayım bir üçlü söyleyin bana arkadaşlar 144Hz montitor var bari 144FPS göreiym ak.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.288 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #22 clowiax dedi: Yukarıda arkadaş atmış 3 tane link onları mı önerirsiniz peki ne alayım bir üçlü söyleyin bana arkadaşlar 144Hz montitor var bari 144FPS göreiym ak. Genişletmek için tıkla... RAM'lerin DDR3 olduğunu fark etmedim. Anakartı örnek olarak verdim ama ben olsam 2. elden 5600 + RAM + anakart zorlarım.
clowiax dedi: Yukarıda arkadaş atmış 3 tane link onları mı önerirsiniz peki ne alayım bir üçlü söyleyin bana arkadaşlar 144Hz montitor var bari 144FPS göreiym ak. Genişletmek için tıkla... RAM'lerin DDR3 olduğunu fark etmedim. Anakartı örnek olarak verdim ama ben olsam 2. elden 5600 + RAM + anakart zorlarım.
clowiax Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #23 ubiiyy dedi: RAM'lerin DDR3 olduğunu fark etmedim. Anakartı örnek olarak verdim ama ben olsam 2. elden 5600 + RAM + anakart zorlarım. Genişletmek için tıkla... 2. elden hiç anlamam bi de sıkıntı çıkarsa patlarız hocam
ubiiyy dedi: RAM'lerin DDR3 olduğunu fark etmedim. Anakartı örnek olarak verdim ama ben olsam 2. elden 5600 + RAM + anakart zorlarım. Genişletmek için tıkla... 2. elden hiç anlamam bi de sıkıntı çıkarsa patlarız hocam
IGhostI Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #24 clowiax dedi: Yukarıda arkadaş atmış 3 tane link onları mı önerirsiniz peki ne alayım bir üçlü söyleyin bana arkadaşlar 144Hz montitor var bari 144FPS göreiym ak. Genişletmek için tıkla... yani hocam bütçenizi 1 tık aşıyor ama 144 fpsyi çok rahat geçersiniz o parçalarla
clowiax dedi: Yukarıda arkadaş atmış 3 tane link onları mı önerirsiniz peki ne alayım bir üçlü söyleyin bana arkadaşlar 144Hz montitor var bari 144FPS göreiym ak. Genişletmek için tıkla... yani hocam bütçenizi 1 tık aşıyor ama 144 fpsyi çok rahat geçersiniz o parçalarla
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.288 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #25 clowiax dedi: 2. elden hiç anlamam bir de sıkıntı çıkarsa patlarız hocam Genişletmek için tıkla... Temizinden alırsan problem olmaz ama yine de sen bilirsin.
clowiax dedi: 2. elden hiç anlamam bir de sıkıntı çıkarsa patlarız hocam Genişletmek için tıkla... Temizinden alırsan problem olmaz ama yine de sen bilirsin.
clowiax Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #26 ubiiyy dedi: Temizinden alırsan problem olmaz ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Kral 2. elden anlamıyorum bilgisayardan da anlamıyorum yani bilen arkadaş olsa İstanbul tuzladayım edebilirsen yardım iyi olur nakit 4800TLM var işlemciyle anakartı da nasıl çıkartıp satacağım bilmiyoumda ogrenrim.
ubiiyy dedi: Temizinden alırsan problem olmaz ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Kral 2. elden anlamıyorum bilgisayardan da anlamıyorum yani bilen arkadaş olsa İstanbul tuzladayım edebilirsen yardım iyi olur nakit 4800TLM var işlemciyle anakartı da nasıl çıkartıp satacağım bilmiyoumda ogrenrim.
IGhostI Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #27 İşlemciyi tray almayın bence hocam sonra bide fana para vermeye uğraşırsınız kutulu alın Ama tray alıp fanı 2.eldende alabilirsiniz tabi daha uyguna gelir
İşlemciyi tray almayın bence hocam sonra bide fana para vermeye uğraşırsınız kutulu alın Ama tray alıp fanı 2.eldende alabilirsiniz tabi daha uyguna gelir