Ryzen 5 5600X CPU ratio sabitlenirse undervolt işlemi silinir mi?

Reis Core Cycler 30 Test ettim zaten hata vermedi 20 Test ettim hata vermedi 15 denedim hata vermedi

Ama Reis Core Cycler Girdim -30 Yazdım Sonra Şöyle Kırmızı Bir Şeyler Çıkıp Testi Yapmaya Başlıyor Bunlardan Dolayı Hata Vermiyor Olabilir mi Çekirdekler?

Son Olarak şöyle test yapıyor

Core Cycler Config Dosyasından StressTestprogram Prime95 diye Değiştirdim Yeniden Başlattım Testi

2 Birim Derken Mesela 30u 27'ye mi düşüreceğim

REİS orada MISIN?

İteration 1 Böyle Kaç Tane Yapmam Lazım Hata Vermiyor Dediğim Gibi O Kırmızı Hatadan Dolayımı Vermiyor Bakar mısın Reis orada mısın? Fotoğraf Attım Onu Bakın Mesajları Kontrol Edin

2 ci İteration Böyle Reis

Son düzenleme:
28 olacak, eğer 30'da hata vermiyorsa bu iyi bir şey. 1.5 saat testin sürmesi lazım.

Peki O Kırmızı Yazılar Ne Corecycler Açıyorum Değeri Girince Kırmızı Yazılar Çıkıp Test Başlıyor yukarıda Fotoğrafı Var Ona Bakar mısın Onun Yüzünden mi Hata Vermiyor Olabilir mi?

Scprit hatası galiba. Test sürerken Görev Yöneticisi'sinden test edilen çekirdeği kontrol edin. Yükte ise test ediyordur.

Full yüktemi olması lazım Core Temp bakıyorum test edilen çekirdek %50 yükte oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…